xlevy Opublikowano 21 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Nick jakiego używasz: `Bo*DyWiek:13Staż gry Counter-Strike: około 2 lataStaż gry na serwerze: Raczej już 2 tygodnieCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: OczywiściePodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: W tygodniu to od 16 do 18/20 a w weekendy to od 12 do 20/21Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Po 1. Ponieważ mam czas żeby wchodzić na serwer oraz dobrze się dogaduje z graczami, po 2. na pewno będę mógł zapobiec krzyczeniu do mikrofonu, cheaterom itp. Po 3. Znam się na rzeczy kilkakrotnie posiadałem to stanowisko, łatwo rozpoznam jak ktoś używa wspomagaczy. Ośwdczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:0:184716495 Edytowane 22 Stycznia 2017 przez Bo*DY. Pomul
Szyderca Opublikowano 24 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2017 Porozmawiamy na TS3, potem podejmę decyzję. @ Up Po rozmowie postanowiłem dać Ci szansę. Mam nadzieję że błędem byłoby skreślenie Cię ze względu na wiek, także - nie zawiedź mnie. Zapoznaj się z tematem: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-członka-zespołu-w-sieć-fragujemycom/ 1
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi