☜Ⓣ☞Psychiczny☜Ⓣ☞ Opublikowano 14 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Super by było żeby na tym forum znajdowała się ranga "Grafik" kolor mnie to obojętnie żeby się podobał właścicielowi oraz innym użytkownikom. Pozdrawiam I tu nowy baner na razie zrobiłem jeden bo nw czy się będzie podobało. Oto ten baner. Edytowane 14 Stycznia 2017 przez ☜Ⓣ☞Psychiczny☜Ⓣ☞ 1
☜Ⓣ☞Psychiczny☜Ⓣ☞ Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2017 Odświeżam.
Właściciel GET Opublikowano 15 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 15 Stycznia 2017 No czekamy na wypowiedzi.
Paciaciak Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zawieszony Opublikowano 15 Stycznia 2017 Jak nie będzie zbyt mocno obciążać forum, to fajna opcja była by.
R2EZN1K Opublikowano 15 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2017 Na innych forach widziałem tą rangę i myślę, że byłoby to jakieś urozmaicenie. Szczerze mówiąc nie wiem po co rekrutować grafików jak forum i tak wygląda dobrze. Neutral
☜Ⓣ☞Psychiczny☜Ⓣ☞ Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2017 To jak z tymi banerami oraz z tą rangą
Zasłużony Fragowicz BrOnEk Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2017 Moim zdaniem jest to zbędne.
R2EZN1K Opublikowano 15 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2017 28 minut temu, ☜Ⓣ☞Psychiczny☜Ⓣ☞ napisał: To jak z tymi banerami oraz z tą rangą Cierpliwości. Poczekaj aż ludzie się wypowiedzą i administracja zdecyduje.
Zireseth Opublikowano 16 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2017 Co do grafika, spoko, dostaniesz milion zleceń na avatary i inne. Co do bannerów są niepotrzebne
☜Ⓣ☞Psychiczny☜Ⓣ☞ Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2017 To jak z tą rangą i z tymi banerami
Legendarny Fragowicz bygi Opublikowano 19 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Stycznia 2017 Jak dla mnie, sam banner nie powala - po prostu do mnie nie przemawia. Jeśli chodzi o samą rangę "Grafik": Dnia 15.01.2017 o 19:47, BrOnEk napisał: Moim zdaniem jest to zbędne. ...a moim zdaniem jest to właśnie jak najbardziej dobry pomysł, jeśli odpowiednie osoby dostaną taką rangę - będą w jakiś sposób wyróżnione. Takie osoby mogą przydać się sieci, np. zrobią odpowiedni banner (który później zostanie poddany głosowaniu), taka osoba może zrobić różnego rodzaju logo, które może przydać się przy reklamowaniu serwerów jak i forum. Osoby posiadające taką rangę pomogą użytkownikom forum np. w zrobieniu sygnatur, avatarów - przynajmniej coś się będzie działo. Na końcu najważniejsze - osoba, która dostanie taką rangę, będzie bardziej zmotywowana by rozwijać swoją pasję i umiejętności. 3
Właściciel GET Opublikowano 20 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 20 Stycznia 2017 Możemy utworzyć rangę Grafik, a co do bannerów - one się szykują w tajemnicy, wiec ciii...
☜Ⓣ☞Psychiczny☜Ⓣ☞ Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2017 Jeszcze nie widzę rangi
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 25 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2017 Wszystko w swoim czasie są rzeczy ważne i ważniejsze. Więc nie ma co się spinać i poczekać. Jak dla mnie ranga grafika nie byłaby taka zła. 2
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 28 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2017 Banner niestety, ale wygląda jakby był robiony w paincie.. Jeśli chodzi o range to można coś z tym pokombinować, @bygidobrze mówi
Właściciel GET Opublikowano 28 Stycznia 2017 Właściciel Opublikowano 28 Stycznia 2017 Bannery zostały zmienione 2 dni temu. 2
Właściciel GET Opublikowano 5 Lipca 2017 Właściciel Opublikowano 5 Lipca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi