xlevy Opublikowano 13 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Nick jakiego używasz:`Bo*DY.Wiek:13Staż gry Counter-Strike:ok 2 lataStaż gry na serwerze: ok tydzieńCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: w poniedziałki do piątku od godziny 16/17 do 20 a w weekendy od 11/12 do 20/22Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Lubię pomagać graczom oraz dużo cheaterów wchodzi na serwer, posiadałem już tą rangę więc to nie będzie dla mnie nic nowego, wchodzą ludzie którzy mają obraźliwy nick albo krzyczą do mikrofonu, potrzebujecie adminów Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:184716495 Edytowane 13 Stycznia 2017 przez Bo*DY.
JDL Opublikowano 13 Stycznia 2017 Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Jestem na TAK: zaczalem grac kilka dni temu po bodajze 3 miesiecznej przerwie i widze ze jako jeden z niewielu graczy na serwie przestrzega regulaminu, nawet niezle ogarnia mimo tak mlodego wieku, wspiera serwer finansowo (posiada wykupioną premke) Edytowane 13 Stycznia 2017 przez JDL 1
Szyderca Opublikowano 14 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2017 Nie minął nawet tydzień...
Szyderca Opublikowano 14 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Stycznia 2017 Twoja kandydatura na admina została odrzucona! W dalszym ciągu masz prawo do ubiegania się o admina. Pamiętaj o dłuższym odstępie czasowym, gdyż zbyt krótki między dwoma kandydaturami może skutkować kolejnym, negatywnym rozpatrzeniem Twojego podania. [!] Proponujemy złożenie ponownej kandydatury po minimum 7 dniach!
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi