Skocz do zawartości

[KOSZ] [ODRZUCONY] Podanie na mappera - [Shizz0]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Imię: Kamil

Staż jako twórca map: Pół roku

Link do kilku Twoich map: linków do pobrania nie podam, bo mapy wykonywane były na zlecenia. 

Opisz siebie: Nazywam się Kamil,  mam 17 lat, w wolnym czasie gram w mta lub bawie się w edytorze map. 

Zajmuje się tym od pół roku, w skali od 1 do 10 oceniam sie na 8 :D

Edytowane przez highway1337
  • Właściciel
Opublikowano

Nie potrzebujemy, ale ranga Mapper to tylko jest po to, aby poinformować, że ktoś tworzy cokolwiek. Nie musi to robić dla nas.

Opublikowano

Ile tych map zrobiłeś ? Dasz mi coś do oceny sensownego ?

Opublikowano

Nie żebym się czepiał, ale to są tylko interiory, nia ma tutaj żadnych usuniętych obiektów z głównej mapy i zastąpionych czymś innym czy nawet dodanymi do oryginału. W MTA a raczej w DayZ nikt nie patrzy czy masz ładne wnętrze bazy, czy krzesełka są równo oraz jak jest kolorowo. Zrób wyspę, edytuj jakiś większy teren, zrób coś jak obiekt wojskowy :)

Opublikowano (edytowane)

Jak dotychczas robiłem interiory, ale exterior to nie problem. Jutro postaram się zrobić coś według sugestii kolegi wyżej.

A co do równych krzesełek etc chodzi o estetyczność, według mnie to też się liczy. 

Na żadnym screenie nie nachodzą na siebie tekstury.

Edytowane przez highway1337
Opublikowano
6 godzin temu, highway1337 napisał:

Jak dotychczas robiłem interiory, ale exterior to nie problem. Jutro postaram się zrobić coś według sugestii kolegi wyżej.

A co do równych krzesełek etc chodzi o estetyczność, według mnie to też się liczy. 

Na żadnym screenie nie nachodzą na siebie tekstury.

Wpisz sobie w google "mta dayz chernarus" i zobaczysz o co chodzi, jak potrzebowałbyś obiektów widocznych na filmach to mogę Ci podrzucić. 

Opublikowano

Twój wniosek o Mappera został odrzucony.

Dziękujemy za zainteresowanie się naszą siecią serwerów. Spróbuj ponownie za jakiś czas.

• 4 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności