Skocz do zawartości

[KOSZ] co sie dzieje z serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Przeprowadzamy gruntowe prace na serwerze tak, aby naprawić lagi i inne niedogodności. 

Prosimy o cierpliwość.

Pozdrawiam

• Właściciel
Opublikowano

Jesteśmy wstrzymani przez hosting na razie i nic nie możemy zrobić. Prawdopodobnie dopiero jutro serwer będzie. 

Wszystkie usługi zostaną przedłużone o 5 dni.

Opublikowano
Godzinę temu, Nesty napisał:

Jesteśmy wstrzymani przez hosting na razie i nic nie możemy zrobić. Prawdopodobnie dopiero jutro serwer będzie. 

Wszystkie usługi zostaną przedłużone o 5 dni.

A nie można by żadnej notki zostawić od razu na forum, wejść na tsa i pogadać czy coś i powiedzieć, że dla przykładu dzisiaj nie damy rady zagrać, ludzie czekają a tu jedna wielka niewiadoma. Choćby nawet samą naprawę w ciągu nocy zrobić kiedy jest najmniejszy ruch na serwerze ?

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Rozumiemy Wasze zdenerwowanie całkowicie, ale są czynniki wyższe od Waszego "bo my chcemy grać". 

Doskonale wiecie, że są problemy na serwerze i informowaliśmy wczoraj wielokrotnie, że takie coś jak teraz może się odbyć, ale jak widać do żadnego z Was nie dociera to. Nie dociera do Was, jak mówimy, np. nie ma namiotów, większość rzeczy jest wyłączona, bo chcemy sprawdzić, który dodatek laguje serwer. Albo czy to w ogóle problem leży w kompetencji serwera czy specjalnie wysyłane są ataki aplikacyjne na serwer. Cały czas tylko jęczycie i oczekujecie, a nie potraficie zrozumieć nas.

Jedno jest pewne: na linii PL - FR OVH jest problem z routingiem w jednej serwerowni.

Ale nie mamy pewności, czy to rzeczywiście może powodować takie lagi. A za błędy takie my nie jesteśmy w stanie odpowiadać.

PS. Jeśli Ty uważasz, że poważną awarię powinniśmy naprawiać w nocy, to ja Ci serdecznie gratuluję podejścia. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Wielka szkoda, ponieważ pewnie kazdy gracz czeka na refresh pojazdow, a serwer wylaczono z nikąd nikt nie wiedzial o co chodzi czy to ataki ddos po stronie konkurencji czy co. Pozdrawiam

• Właściciel
Opublikowano

Zdajemy sobie z tego sprawę, ale dajcie nam pracować. To, że przez 12-16h raz na pół roku serwer będzie niedostępny to jest nic. To jest bardzo wysoki UPTIME.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Rozumiemy Cię nesty ze są problemy. A i pytanko odpowiesz mi na pv? :pp

Opublikowano

Jesteśmy z RareGunem tak zdesperowani, że przeczytaliśmy regulamin serwera.

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Dobra, spokój. Spamowaniem niczym nie przyspieszycie. Będzie wszystko gotowe, dowiedzie się o tym tutaj bądź też będzie notka na forum.

@RareGun17 Zamiast pytać w temacie, może lepiej wysłać tą wiadomość prywatną?

Opublikowano

Wysylalem, lecz nesty nie odpisal ;-;

Opublikowano
49 minut temu, Nesty napisał:

PS. Jeśli Ty uważasz, że poważną awarię powinniśmy naprawiać w nocy, to ja Ci serdecznie gratuluję podejścia. 

Miałem na myśli, że dzisiaj w ciągu dnia serwer działał płynnie, bynajmniej w moim odczuciu.

Opublikowano

u mnie też działał płynnie ale no cóż dajmy im pracować i poczekamy na tok zdarzeń

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności