Skocz do zawartości

[KOSZ] [ODRZUCONE] Podanie na admina - `Bo*DY.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick jakiego używasz:`Bo*DY.
Staż gry Counter-Strike:ok 2 lata
Staż gry na serwerze:Niedawno zaczełem więc kilka godzin ale to poprawie ponieważ mam dużo czasu ;D
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcjęTAK kilkakrotnie
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK
Godziny w jakich grasz: Od poniedziałku do piątku o godzinie 16 do 18 a w weekendy mogę od 10 do 22 :)  
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Po 1. Pełniłem nie raz takie stanowisko po 2.Chciałbym na serwerze był spokój kultura i przestrzeganie regulaminu po 3. Potrzebujecie adminów oraz myślę , że administracja mnie polubi.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:184716495

Edytowane przez Bo*DY.
Opublikowano

Przegrane niecałe 6h.  Faktem jest to iż adminów potrzeba, ale wolę dobierać ich ostrożnie. Pograj trochę dłużej na serwerze, udowodnij, że te wszystkie posty i to podanie to nie jest "słomiany zapał".  Jeśli będzie wyglądało to pozytywnie, to w kolejnym kroku chciałbym z Tobą chwilę porozmawiać na TS3, bo jednak Twój młody wiek również niesie pewne ryzyka w zachowaniu.

Tak więc, na razie odrzucam ale nie zniechęcaj się.

Opublikowano

Twoja kandydatura na admina została odrzucona!

W dalszym ciągu masz prawo do ubiegania się o admina.

Pamiętaj o dłuższym odstępie czasowym, gdyż zbyt krótki między dwoma kandydaturami może skutkować kolejnym, negatywnym rozpatrzeniem Twojego podania.

[!] Proponujemy złożenie ponownej kandydatury po minimum 7 dniach!

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności