xlevy Opublikowano 7 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Nick jakiego używasz:`Bo*DY.Wiek:13Staż gry Counter-Strike:ok 2 lataStaż gry na serwerze:Niedawno zaczełem więc kilka godzin ale to poprawie ponieważ mam dużo czasu ;DCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK kilkakrotniePodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: Od poniedziałku do piątku o godzinie 16 do 18 a w weekendy mogę od 10 do 22 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Po 1. Pełniłem nie raz takie stanowisko po 2.Chciałbym na serwerze był spokój kultura i przestrzeganie regulaminu po 3. Potrzebujecie adminów oraz myślę , że administracja mnie polubi. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:184716495 Edytowane 8 Stycznia 2017 przez Bo*DY.
Paciaciak Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zawieszony Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Ty serio tak? Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Paciaciakowa 1
Szyderca Opublikowano 9 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2017 Przegrane niecałe 6h. Faktem jest to iż adminów potrzeba, ale wolę dobierać ich ostrożnie. Pograj trochę dłużej na serwerze, udowodnij, że te wszystkie posty i to podanie to nie jest "słomiany zapał". Jeśli będzie wyglądało to pozytywnie, to w kolejnym kroku chciałbym z Tobą chwilę porozmawiać na TS3, bo jednak Twój młody wiek również niesie pewne ryzyka w zachowaniu. Tak więc, na razie odrzucam ale nie zniechęcaj się.
Szyderca Opublikowano 9 Stycznia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2017 Twoja kandydatura na admina została odrzucona! W dalszym ciągu masz prawo do ubiegania się o admina. Pamiętaj o dłuższym odstępie czasowym, gdyż zbyt krótki między dwoma kandydaturami może skutkować kolejnym, negatywnym rozpatrzeniem Twojego podania. [!] Proponujemy złożenie ponownej kandydatury po minimum 7 dniach!
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi