Gangster Opublikowano 26 Grudnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2016 Jestem adminem: W zależnosci w weekendy i dni wolne nocnym i dziennym a w dni szkolne dziennymNick jakiego używasz: eXtreme!?Wiek:15Staż gry CS:GO: Około 2500 h z innych kontCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIE Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: 7/10Godziny w jakich grasz:14-24 w nocy przeważnie gra mało osób więc nie ma sensu spędzac czas na serwerze chociaż dzisiejszej nocy był pewien cheater wieć może i powinno Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] - Mam poczucie humoru - Umiem przyznać się do błędu a nie się wykręcać - Lubię pogadać z ludźmi o różnych sprawach np. Jeżeli mają jakiś problem z czymś - Jestem ogarnięty - Gram często na serwerze i zawsze jestem do dyspozycji Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:154089178 Mam nadzieje, że podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, ponieważ nie widuje administracji na tym serwerze a przydałoby się, aby ktoś nadzorował co się dzieje. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi