Skocz do zawartości

[KOSZ] Zombie Escape

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Moją krótką propozycją jest dodanie większej ilości map typu Zombie Escape, na takowych również wprowadzić:

- Przenikanie przez innych

- Freeze dla pierwszych zarażonych na 5 sekund

- Wyłączyć takie bajery jak zmniejszona grawitacja i miny (Podsadzanie się dzięki nim, i wchodzenie w trudno dostępne miejsca dla zombie, takie jak dach pociągu w ze_escapetrain)

Edytowane przez Fox.
Opublikowano

Mógłbyś podać jakie linki do map to by opiekun serwera by je sprawdził.

Co do przenikania to dobry pomysł.

Zombie matka po 3-5 sekundach wracałaby na resp.

Ostatni punkt to bezsens.

Opublikowano

1. Przenikanie tylko dla CT przez pierwsze kilka sekund (chodzi głównie o wyjście z respa) może być.

2. Freez dla zarazonych nie ma sensu, za duza przewaga dla CT

3. Wg mnie blokada min również odpada. Po co je wyłączać, przecież są przydatne i nie powinny byc blokowane.

Co do map escape to propozycje możesz składać w temacie z mapkami ZM.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

A co z powrotem ZM matki na resp widziałem to na wideo innego serwera i sądzę że to odpowiednia opcja

Opublikowano

Humanistyczny uciekają i po 3-5 sekund matka zombie cofa się na resp i zaczyna się zabawa .

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Niby fajny pomysł jak by wracała matka zombi na respa, ale jeśli zbierze się kilku ogarniętych graczy i zaraz wróci do zombi i ich zamroza to runda szybko się skończy, bo wiadomo gdzie będzie matka zombi. A jak jest tak jak teraz to wtedy nie wiadomo kto i w jakim miejscu będzie matka. Ale na test można by było spróbować. 

Opublikowano

Po co uciekać skoro wiadomo, gdzie się matka ZM zrespi ? Druga sprawa dać humanom 3-5 sekund przewagi to już sporo.  Po 3-5 sec wystarczy jeden zamrażający i po zabawie, no chyba, że matka odpali szalonego albo rzuci szyszkę... ale skąd by miała skoro tak by się runda kończyła. Może ją teleportować ale na np. jakieś randomowe miejsce na mapce (a każde jest po drodze do strefy ewakuacji).  No i jeszcze pytanie co przy multiinfekcji. Osobiście jakoś tego nie widzę.

Podsumuje tak: może i by się dało to zrobić ale wg mnie nie na takiej zasadzie, że matka ZM wraca na resp. To trzeba porządnie przemyśleć i zadać sobie pytanie czy jest to w ogóle wykonalne i warte zachodu.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Bez sensu te zmiany będą. Jedyne co to z AD.1 można wprowadzić jakąś zmianę. 

• 4 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności