Skocz do zawartości

[KOSZ] mirage najczęściej graną mapą w 2016 roku

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

mirage

Według statystyk serwisu HLTV.org, najczęściej graną mapą w profesjonalnych i półprofesjonalnych rozgrywkach w 2016 roku był mirage. W ciągu 12 ostatnich miesięcy mogliśmy na nim obejrzeć aż 2407 pojedynków. W ubiegłym roku w podobnym zestawieniu pierwsze miejsce zajął cache z 1523 starciami na koncie.

Pełne zestawienie z 2016 roku:

34zb01x.png

Warto zaznaczyć, że Virtus.pro w 2016 roku rozegrało 48 starć na mirage’u, z czego 60,4% wygrało. Najwyższe zwycięstwo zanotowało w pojedynku przeciwko dignitas (16:4), a najwyższą przegraną w meczu z .Russia (4:16).

Źródło: http://cybersport.pl

A wy jaką mape najczęściej gracie? U mnie mirage jest na pierwszym miejscu, na prawie 300 wygranych około 150 jest na mirage :D

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Ja równie często gram mirage i dust 2 ale inne mapy typu cache czy overpass są spoko. 

Opublikowano (edytowane)

Dust II na 4. miejscu? Myślałem, że to właśnie ta mapa będzie tą najchętniej graną. Mi Mirage wyszukuje się jakieś ~30sek, natomiast Dust II max 20.

Ja osobiście gram wszystkie mapy, ale najlepiej się czuję na:

1)Mirage,

2)Cache,

3)Overpass,

4)Dust II.

Dust to ogólnie mapa rusków, więc już chyba wiem dlaczego taka jest grywalność tej mapy :D

Edytowane przez R2EZN1K
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

A tam mapa rusków, ja ogólnie często grałem dd2 i rusków rzadko spotykałem ;)

Opublikowano

Boostowałem kiedyś range bratu na DD2 (gold2), zagrałem 3 rankedy, a po rozgrzewce to wyglądało tak: wsjom priwiet ruski jest? -da, rjeznik eta polak kikatie nahui xD

Z 3 zagranych MM'ów w pełni ukończyłem 1, natomiast z pozostałych dwóch kickowali mnie 3 rundy przed końcem.

Chyba tylko ja mam takie szczęście co do naszych sąsiadów kacapów na rankedach :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja powiem tak. Częściej lepiej mi się gra z ruskimi niż z polakami. Polecam rusków chwalić, wtedy jakimś cudem dostają mocy i kierują mecze, praktyka z supreme/globala :)

• 1 rok później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności