Skocz do zawartości

[KOSZ] Fanpage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym przedstawić graczom mój pomysł stworzenia fanpage na facebooku serwera dayz, chciałbym usłyszeć opinie i uwagi gracz na ten temat, dodam, że mam wiele pomysłów na rozwijanie go :D na początek wrzucam tam ss'y i filmiki od graczy z akcji, wypadów, informacje o resetach pojazdów oraz aktualizacjach oraz eventach mam również w planie robienie różnych konkursów np: na przedłużenie bazy, na bazy, skiny, pojazdy itp... potrzebował bym również pomocy od Was graczy, w tym, byście podsyłali mi różne ss'y, wbijali i zostawiali lajki oraz proszę was o danie mi szansy :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Czy to na pewno wypali? Pomysł może i dobry, ale ludzie będą tam wbijać tylko po to aby zgarnąć nagrody z konkursów. Fajnie by było gdyby te konkursy były organizowane dla osób aktywnych, czyli tych co wypowiadają się pod postami i zostawiają po sobie jakiś ślad.

Edytowane przez peRM
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jak najbardziej na tak. I tak jak napisał peRM, należałoby nagradzać aktywnych użytkowników fanpage. Chyba można sprawdzać w panelu administratora kto ostatnio był aktywny, a kto nie ;)

Opublikowano

Jestem jak najbardziej na tak a ci którzy się zastanawiają czy to wypali powtarzam zawsze warto spróbować.

Opublikowano

Dziękuje bardzo za pozytywne opinie :D

Godzinę temu, VetraX napisał:

Jak najbardziej na tak. I tak jak napisał peRM, należałoby nagradzać aktywnych użytkowników fanpage. Chyba można sprawdzać w panelu administratora kto ostatnio był aktywny, a kto nie ;)

Niestety nie mam takiej możliwości ale to po czasie będzie widać, na przykład po komentarzach, lajkach i odbiorcach :)

Opublikowano
Godzinę temu, Nesty napisał:

Obejmiemy patronatem ten fanpage. Dodałem info na serwer, a także do ulubionych na naszym ogólnym fanpage.

Dziękuje :)

Opublikowano

Razem na pewno damy radę. Jestem jak najbardziej na TAK. Z tym że trzeba pamiętać, aby otrzymać nagrodę. trzeba będzie na prawdę się postarać.

Opublikowano

Świetny pomysł, jestem pod wrażeniem seQu :D Jak to się mówi: w grupie siła!! Damy rade wspólnymi siłami <3

LECIMY!!

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Jestem bardziej za grupą serwerową na FB, ale fanpage też spoko pomysł ;)

Edytowane przez Mik0DCI
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano
36 minut temu, Nesty napisał:

Że co?

Że to żeby utworzyć grupę na facebooku do której można dołączać i pisać posty.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
Godzinę temu, Nesty napisał:

Że co?

Źle napisałem.

Opublikowano

SeQu od fanpage a Ja mogę zająć się grupą. Jeszcze instagramem mogę się zająć. Wiecie, jakieś zdjęcia z serwerów, z eventów itd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności