DRIZZU Opublikowano 27 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2016 Witam. Chciałbym się zapytać czy bana dostałem już zawszę czy czasowo, mógł od razu prosto z mostu powiedzieć że jest admina czy coś i za raszowanie wlepi mi bana a nie pierdoli o jakimś regulaminie.. Bądźmy szczerzy tylko jak jest admin, opiekun albo moderator to wszyscy stosują się do regulaminu ( wiem bo sam tak robie ) A na waszym serwerze jestem chyba 2,3 raz więc tak za bardzo kto jest kto nie ogarniam ale to się zmieni. Pozdrawiam i życzę udanego sylwka
Neverforget Opublikowano 27 Grudnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2016 Bana dostałes na 4 h za raszowanie.Gdy dostaniesz bana zawsze możesz go sprawdzić tutaj http://sbans.fragujemy.com/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:153924532&advType=steamid&Submit. 1
DRIZZU Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2016 A dzięki mordko, coś tak czuje że na tej liście będzie cały czas mój nick
Zasłużony Fragowicz xibastek Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Grudnia 2016 7 hours ago, DRIZZU said: A dzięki mordko, coś tak czuje że na tej liście będzie cały czas mój nick No oby nie ?
Właściciel GET Opublikowano 28 Grudnia 2016 Właściciel Opublikowano 28 Grudnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi