Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2017 1. Wiek: 16 2. Nick w MTA: Hg2^M!k0 3. Umiejętność strzelania (0-10) : 5 ( spadki fps) 8 (bez spadków) 4. Znajomość mapy GTA SA (0-10) : 7 5. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) : Yes 6. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) : NO tak 7. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! : Mam na imie Mikołaj, jakiś czas temu wynikli incydent przez który moja kochana Hg2, została rozproszona na inne strone mta. Chce wrócić na fraga i dalej tyrać bambików! Poza tym przyrządzam świetne naleśniki oraz jestem zabawną osobą. Potrafie sie dogadać z ludźmi, ale często się dre jak spadają mi fpsy. Kocham anime i stópki Hellouta. Mam skłonności sadystyczne oraz jestem urodzonym satyrykiem. Pozdrawiam ludność cywilna i ekipe Elite.
VaDiMx Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) Wzór podania: 1. Wiek:15 2. Nick w MTA:VaDiM 3. Umiejętność strzelania (0-10) 8,5 4. Znajomość mapy GTA SA (0-10) :10 5. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) :tak 6. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) :Jak będzie potrzeba to moge się dolozyc. 7. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! :Szukam ogarniętej ekipy gdyż zostałem wyrzucony z poprzedniej z powodu "widzi mi się" kilku członków grupy. Mam znajomego w grupie z którym grałem kiedyś i chciałbym znów grać z nim. 7 godzin temu, Mik0DCI napisał: 1. Wiek: 16 2. Nick w MTA: Hg2^M!k0 3. Umiejętność strzelania (0-10) : 5 ( spadki fps) 8 (bez spadków) 4. Znajomość mapy GTA SA (0-10) : 7 5. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) : Yes 6. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) : NO tak 7. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! : Mam na imie Mikołaj, jakiś czas temu wynikli incydent przez który moja kochana Hg2, została rozproszona na inne strone mta. Chce wrócić na fraga i dalej tyrać bambików! Poza tym przyrządzam świetne naleśniki oraz jestem zabawną osobą. Potrafie sie dogadać z ludźmi, ale często się dre jak spadają mi fpsy. Kocham anime i stópki Hellouta. Mam skłonności sadystyczne oraz jestem urodzonym satyrykiem. Pozdrawiam ludność cywilna i ekipe Elite. To jest niepla, nie elite. Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez VaDiMx
Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) - Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez Truth#
Krystek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) @Mik0DCIPrzyjęty @VaDiMxOdrzucony Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez Krystek
GeForce Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2017 . Wiek:15 lat 2. Nick w MTA:SexyBanan 3. Umiejętność strzelania (0-10) :10 4. Znajomość mapy GTA SA (0-10) :10 15. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) :Tak . Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) :Postaram się ale nic nie obiecuje ponieważ mam wydatki z pewnego powodu jeśli chcesz wiedzieć o co chodzi PW 7. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! : -Poszukuje dobrej i aktywnej grupy -Jestem dobrym strzelcem więc się nadaje -Chcę miło spędzić czas i popykać -Mam poczucie humoru -Lubie placki
Micho142 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Kwietnia 2017 1. Wiek: 15 lat 2. Nick w MTA: Micho142 3. Umiejętność strzelania (0-10) : 9 4. Znajomość mapy GTA SA (0-10) :8 5. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) : Oczywiście że tak. 6. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) : Tak 7. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! : Jesteście jedną z najlepszych grup na serwerze. Wasza grupa jest ogarnięta i posiada bazę. Jestem dobrym strzelcem i kierowcą też w miarę dobrym. A po przerwie wracam na fraga i chciałbym pograć z dobrą ekipą.
Dydaa Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) 1. Wiek: 16 2. Nick w MTA: Dydaa 3. Umiejętność strzelania (0-10) : 8 4. Znajomość mapy GTA SA (0-10) : 10 5. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) : Tak 6. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) : Jasne 7. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! : Siedziałem z wami pare razy na Tsie, gralismy w lige chyba, jestem zabawny, znacie mnie, nie płacze jak sie wywale, aktualnie gram sam a zawsze was lubiłem, myślę że będzie fajnie się grać razem Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez Dydaa pomyślałem i chyba jednak znam całą mape XD
Krystek Opublikowano 18 Kwietnia 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 18 Kwietnia 2017 @SexyBanan Przyjęty @Micho142 Przyjęty na próbę @Dydaa Odrzucam
Alfie Solomons Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zawieszony Opublikowano 24 Kwietnia 2017 1. Wiek:15 2. Nick w MTA: GoKuSon 3. Umiejętność strzelania (0-10) : 9 4. Znajomość mapy GTA SA (0-10) : 10 5. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) :Tak 6. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) :Raczej nie, ale jeżeli była by duża potrzeba mogę się dorzucić 7. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! : -Mam 15 lat jestem osobą która uwielbia grać w zespole choć nie ukrywam bardzo lubię grać solo, -Jestem osobą z poczuciem humoru, -Bardzo długo gram w mta oraz grałem w wielu ekipach na serwerze, ---------------------------------------------------------------------------------------------- -Jesteście jedną z najlepszych oraz najdłużej istniejących grup na serwerze, -Grałem z kilkoma osobami z waszego teamu, -Szukam grupy w której miło spędzę czas grając w mta lub rozmawiając na ts3, Pozdrawiam ! 1
Anx1ty Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2017 1. Wiek: 16 2. Nick w MTA: Anx1ty^BRAVE 3. Umiejętność strzelania (0-10) : 7,5 4. Znajomość mapy GTA SA (0-10) : 9 5. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) : TAK 6. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) : TAK 7. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! : -Szukam stałej, aktywnej ekipy z którą można nie tylko zagrać ale i porozmawiać. -Oprócz tego że jestem cynicznym sk**** czasami potrafię być nawet miły. -Posiadam pewne doświadczenie w grze MTA, niedługo będzie 5 lat. -Dla mnie MTA to nie życie. Nie wydzieram się, obrażam innych członków grupy gdy coś wyjdzie nie tak tylko siedzę cicho. Krystek, było z nami parę sprzeczek, ale mam nadzieję że dojdziemy do porozumienia. 2
Krystek Opublikowano 27 Kwietnia 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 27 Kwietnia 2017 @Sn0wY Odrzucam @KeK'u Przyjęty 1
gerusek Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2017 1. Wiek: 15 2. Nick w MTA: N1^1TAP^ 3. Umiejętność strzelania (0-10) : 9 4. Znajomość mapy GTA SA (0-10) : 8 5. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) : TAK 6. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) : TAK 7. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! : Dla mnie nie ma życia bez gier MTA i CSGO Szukam ekipy która jest na poziomie i w niej ludzie umieją grać. Lubie grać w zwartej zajebiście strzelającej ekipie i To tyle POZDRO!
Botscheck Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Kwietnia 2017 1. Wiek: 18 2. Nick w MTA: Botscheck 3. Umiejętność strzelania (0-10) :8 4. Znajomość mapy GTA SA (0-10) : 8 5. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) : Tak 6. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) :Tak 7. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! : Gram na serwerze od ponad dwóch tyg. Na dayz ponad dwa miesiące szukam grupy i z3usek zaproponował mi napisanie podania
smotinex1 Opublikowano 7 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2017 1. Wiek: 15 2. Nick w MTA: Smotinex1 3. Umiejętność strzelania (0-10) : 10 4. Znajomość mapy GTA SA (0-10) : 8 5. TS3+ Mikrofon (Tak/Nie) : Tak 6. Składki na bazę, lub inne elementy gry (Tak/Nie) : Tak 7. Opowiedz nam coś o sobie, podaj kilka argumentów, dlaczego Nas wybrałeś ! : Lubie grać w gry, gram w tenisa stołowego od 5 lat, jestem zawzięty i opanowany. Wybrałem was bo wierzę ze nie jestescie jak inni i dajecie szansę nowym
Krystek Opublikowano 7 Maja 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 7 Maja 2017 @gerusekOdrzucam. @BotscheckNie wiem. Brak odpowiedzi. @smotinex1Złożyłeś do MG. Więc gdzie chcesz iść?
smotinex1 Opublikowano 7 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2017 Nie byłem pewny czy mnie jakoś przyjmiecie dlatego złożyłem podanie do paru gangów. Dołącze do was !
Krystek Opublikowano 7 Maja 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) @smotinex1Odrzucam. Brak aktywności! @BotscheckOdrzucam. Brak aktywności! Edytowane 10 Maja 2017 przez Krystek Brak aktywności nowo przyjętych.
Właściciel GET Opublikowano 11 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 11 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi