aven Opublikowano 28 Listopada 2016 Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) Witam. Jako iż nagrywam na youtube i wczorajszego dnia na jednej ''mapie'' zrobiłem kilka ciekawych akcji na waszym serwerze cs:go only dd2, chciałem sobie ściągnąć demko z hltv serwera z tej właśnie ''mapy''. Jednakże podczas odpalania tego demka występuje pewien problem. Mianowicie kiedy wpisuję w konsolę ''playdemo 'nazwa demka'', przez chwilę widać efekt ładowania mapy, ale po 2 sekundach wyrzuca mnie do menu gry. W przypadku innych losowych demek z tego serwera jest tak samo. Jeżeli zaś chcę odpalić losowe demka z innych serwerów (ta sama serwerownia), to wszystko odbywa się normalnie. Problem występuje więc tylko z demkami z dd2. Jak rozwiązać ten problem? Proszę o pomoc. :) Edytowane 28 Listopada 2016 przez aven
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 28 Listopada 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2016 (ta sama serwerownia sieć serwerów* Sprawdź czy wyskakuje coś w konsoli i jeśli tak, to podaj co :)
aven Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2016 sieć serwerów* Sprawdź czy wyskakuje coś w konsoli i jeśli tak, to podaj co :) Jedynie to :) aven.dem has invalid demo header ID. Failed to read demo header.
Właściciel GET Opublikowano 28 Listopada 2016 Właściciel Opublikowano 28 Listopada 2016 Przyjrzymy się temu, bo z tego co wiem załataliśmy błąd związany z tym. Ale jeśli łatka nie działa, to wina leży po stronie Valve. Od samego początku są problemy z demami w CS:GO.
aven Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2016 Przyjrzymy się temu, bo z tego co wiem załataliśmy błąd związany z tym. Ale jeśli łatka nie działa, to wina leży po stronie Valve. Od samego początku są problemy z demami w CS:GO. Dziwne jest to, że wszystkie demka z innych serwerów działają, a tylko z DD2 coś jest nie tak i to nie tylko z wczorajszego dnia, ale wszystkie. Pierwszy raz chciałem nagrać swoją akcję z serwera, także nie mam żadnej wiedzy odnośnie problemów z demkami, tym bardziej, że przypadku innych typów demek nigdy nie było z tym problemu. (również w 1.6) Ktoś jeszcze ma z tym problem?
Właściciel GET Opublikowano 28 Listopada 2016 Właściciel Opublikowano 28 Listopada 2016 Jest łatka wgrana, więc widocznie ona nie działa prawidłowo i będzie trzeba popatrzeć na konfigurację GOTV. I nie masz racji, że wszędzie wszystko działa prawidłowo, bo problem z demami jest związany z Valve i trzeba poszukiwać różnych rozwiązań za pomocą pluginów, aby je naprawić.
aven Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Listopada 2016 Jest łatka wgrana, więc widocznie ona nie działa prawidłowo i będzie trzeba popatrzeć na konfigurację GOTV. I nie masz racji, że wszędzie wszystko działa prawidłowo, bo problem z demami jest związany z Valve i trzeba poszukiwać różnych rozwiązań za pomocą pluginów, aby je naprawić. Zapewne masz rację, gdyż nie jestem jeszcze obeznany w demkach w cs:go. Czy mam jakiekolwiek szanse na ''odblokowanie'' tamtego demka i uwiecznienie swojej akcji?
Właściciel GET Opublikowano 28 Listopada 2016 Właściciel Opublikowano 28 Listopada 2016 Niestety wszystko stracone. Postaram się sprawdzić na dniach, co jest nie tak z GOTV znowu.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 7 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Lutego 2017 Brak zainteresowania, zamykam.
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 2
Rekomendowane odpowiedzi