smoki Opublikowano 27 Listopada 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Imię: DawidWiek: 18Od kiedy u nas grasz: 2 sezonyGram na serwerze: Gram na serwerze ponieważ jest bardzo przyjemny można powalyczć z przeciwnikami itp.Za co cenisz naszą sieć: Za to że jest bardzo fajny i polecam go zawsze rówieśnikom Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Ponieważ gram bardzo długo i myśle że taka ranga jest jak najbardziej odpowiednia dla mnie :) . Myśle ze na to zasługuje nie wiem jestem dobrym graczem . I oczywiście jak bym dostał to wspomógł bym serwer zakupem bazy :P. Prawie dzien w dzien jestem na jakims z waszych serwerow minimum 5-6h.Inne informacje o sobie: Jestem miłym przyjemnym graczem nie mam kar na serwerze ponieważ zawsze staram sie być odpowiedzialnym graczem. Edytowane 27 Listopada 2016 przez smoki 2
Legendarny Fragowicz bygi Opublikowano 27 Listopada 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2016 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 29 Listopada 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Listopada 2016 Twój wniosek o Stałego Bywalca został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie się. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi