Red Warrior 22 Opublikowano 27 Listopada 2016 Wykluczony Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Czy jest szansa żeby mógł zaproponować nowe mapy do grania kosztem paru słabo grywalnych map (np. zm_toxichouse czy jakoś tak). Kiedyś natknąłem sie na strone z ogromem map do przeglądania i sciągania (to było pare lat temu, sciągałem i grałem mapy dla fun'u, lecz nie na zombie mod). Gram na zombie juz ponad 2 lata, mam chyba 27 miejsce na gametrackerze, czyli spory staż, myślę że mógłbym poszukać i dobrać pare nowych map do mapcyklu kierując sie mapami pod human. To co - zacząć szukać i dodać propozycje map, czy narazie nie? Edytowane 27 Listopada 2016 przez Red Warrior 22
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 27 Listopada 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2016 Na tę chwilę nie będą wgrywane żadne nowy mapy, uważam, że jest to nie potrzebne co prawda można by wgrać nowe, ale gracze bardziej wolą "klasyczne" mapy typu zm_colors, zm_funny_world_b. W przypadku wgrywania nowych mogą oni się zniechęcić i będzie to bez sensu, poza tym w wielu przypadkach mapy, które zostają znajdywane nie spełniają warunków naszego serwera i nie pasują pod mod, który jest na serwerze, bądź są całkowicie bez sensu. Mamy kilka nowych map i możliwe, że za niedługo stopniowo będą wgrywane, ale jeszcze nic pewnego. Bardziej proponowałbym Tobie założyć temat, których map nie chcesz i dlaczego, może dołączą się do tego gracze. Pozdrawiam.
Red Warrior 22 Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Wykluczony Opublikowano 27 Listopada 2016 Na tę chwilę nie będą wgrywane żadne nowy mapy, uważam, że jest to nie potrzebne co prawda można by wgrać nowe, ale gracze bardziej wolą "klasyczne" mapy typu zm_colors, zm_funny_world_b. W przypadku wgrywania nowych mogą oni się zniechęcić i będzie to bez sensu, poza tym w wielu przypadkach mapy, które zostają znajdywane nie spełniają warunków naszego serwera, i nie pasują pod ten mod, bądź są całkowicie bez sensu. Mamy kilka nowych map i możliwe, że za niedługo stopniowo będą wgrywane, ale jeszcze nic pewnego. Pozdrawiam. Tak dla funu jednak przeglądne mapy i dodam wkrótce do propozycji moze niektórzy gracze obejrzą i (przymiotnik od wesprzeć xd). Własnie dlatego chciałem spróbować swoich sił tutaj. Gram tu już dość długo, jestem jednym z najczęstszych graczy serwera wg gametracker, dodatkowo moge trafic z mapami (jak znajde, gdzieś nie moge znaleźć tej swietnej strony z mapami (zagraniczna była chyba)) Moge trafić, bo często bedąc na serwerze nominuje mapę i to własnie ona najczęsciej wygrywa (jest ok. 10-12 map bardzo grywalnych, reszta słabo sobie radzi w vote) Dodatkowo proponowałbym dodać chociaż do mapcyklu starszą mape zm_de_dust2 w zamian za mape zm_bunkiery.
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 27 Listopada 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2016 de_dust powiem tak nie miło idzie "rzygać" jest kilka odmian dusta na serwerze i kolejny dust? nie. zm_bunkiery - mapa jest ustawiona na ranny mapcykl, fajnie się na niej gra, a przede wszystkim gracze się nie skarzą, na ranne godziny jest w sam raz.
Red Warrior 22 Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Wykluczony Opublikowano 27 Listopada 2016 de_dust powiem tak nie miło idzie "rzygać" jest kilka odmian dusta na serwerze i kolejny dust? nie. zm_bunkiery - mapa jest ustawiona na ranny mapcykl, fajnie się na niej gra, a przede wszystkim gracze się nie skarzą, na ranne godziny jest w sam raz. no dobra, to można zostawić tak jak piszesz. Mimo jednak wszystko można zauważyć ze zm_bunkiery to mapa grywana do połowy zazwyczaj, bo gracze zazwyczaj wymuszaja nowa mape przez rtv. Ta mapa - ja ją nawet lubie, ale na 31 osób to juz totalne nieporozumienie, a np ze_jurassicpark został usunięty i na serwie jest tylko 1 escape. Tylko. No tak 2 to by było ok, ludzie lubią escape'y bo są ciekawą odmianą. Dd2 chciałem przywrocić ze względu na wspomnienia tu sie przyznajexd.... Przeglądam własnie mapy a mam mnostwo wolnego czasu, jak co to napisze jeszcze jakąś propozycje z dodaniem map (ok.10-15 spróbuje znaleźć i jakie zastąpic w propozycji w niedlugim czasie) Aha. No. Te 2 ostatnie tematy to powstały na skutek własnie narzekania graczy, jak i własnego zniechęcenia, własnie szyszkami. Mnóstwo ludzi na sererze narzeka kiedy jest rzuconych pare szyszek, a zazwyczaj dzieje sie tak już w połowie bądź 2/3 mapy. Jeszcze jak ktoś gra w takim stylu jak gracz Nananan - częste polowanie, szybkie zdobywanie szyszki - to szyszki lecą jeszcze szybciej a gra jako human traci na sensie. Temu są 2 drogi moim zdaniem - jedna to zmiana pkt np granata zarażającego, a 2 to dodanie map które będa w miare przejrzyste i pod humana. No, to ja szukam nowych map, jak co to kiedys dodam propozycje z mapami.
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 27 Listopada 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2016 AD1. Nie możliwe żeby z rana grało na serwerze 31 osób, ranne mapy są mniejsze, bo jest mniejsza ilość graczy i bez sensu jakby mieli grać na np. aztec_kamp w parę osób. AD2. Możliwe, że zostanie dodany, chociaż nie koniecznie, mapy typu escape dopuszczalne na serwerze są maksymalnie 3, jak wiemy jest tylko jedna. AD3. Tak jak wspominałem, wątpię, aby coś ruszyło w tej sprawie, bo mimo wszystko jest dobrze i nie ma sensu nic zmieniać. Możesz zrobić temat z mapami, które dodać, które usunąć wydaje mi się, że nikt CI tego nie zabroni, a możliwe, że pewno osoby sprawdzą i może akurat znajdzie się odpowiednia mapa.
Szyderca Opublikowano 2 Grudnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2016 Możesz śmiało dodać propozycje nowych map. Postaramy się niedługo trochę pozmieniać mapy i nieco odświeżyć parę innymi wersjami.
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi