Zasłużony Fragowicz pavi Opublikowano 13 Listopada 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2016 Szybka rekrutacja na admina: OTWARTA! Zapraszamy do składnia podań i wstąpienia w nasze szeregi. Wzór: Nick jakiego używasz:Wiek:Staż gry Counter-Strike:Staż gry na serwerze:Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK [LINK DO TWOICH BANÓW W AMXBANS] / NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIEPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIEGodziny w jakich grasz:Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY]Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] Wymagania: Kilka sensownych postów na forum. STEAM oraz brak blokady VAC na nim. Wiek powyżej 16 - ale liczy się przede wszystkim dojrzałość, dlatego można warunkowo przyjąć osoby mające mniejszy próg wiekowy. Brak posiadania funkcji lub przywilejów (np. admin serwera, moderator) na innych sieciach serwerów. Podstawowa wiedza w zakresie gry, serwera oraz obowiązków i funkcji adminowskich. Chęć do stałego poszerzania swojej wiedzy i podnoszenia własnych kwalifikacji. Ukończenie mutacji lub głos na poważnym poziomie. Posiadanie i używanie mikrofonu. Humor! Podania piszemy w tym temacie. 12
Zasłużony Fragowicz BrOnEk Opublikowano 16 Listopada 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Listopada 2016 Nick jakiego używasz: BrOnEk Wiek: 27Staż gry Counter-Strike: 10 latStaż gry na serwerze: Od 24 Października, dodam jeszcze że grałem kiedyś u was na większości serwerów tyle że teraz miałem dłuższa przerwę od Cs. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: http://bany.fragujemy.com/bans/7023.html - Sprawa wyjaśniona Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Tak Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: 10/10 Godziny w jakich grasz: Gram w rożnych godzinach, to zależy kiedy mam chwile czasu. Ponieważ to zależy od kilku czynników. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Ponieważ mam teraz chwile czasu i z chęcią pomogę wam przy pilnowaniu serwa od nieuczciwych graczy, mam dosyć duże doświadczenia w adminowaniu i prowadzeniu serwera ponieważ niejednokrotnie prowadziłem własny serwer. Jestem spokojny, kulturalny więc nie będzie ze mną żadnych problemów. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:48811764 Pozdrawiam STEAM_0:1:48811764 2
.:GUCIO:. Opublikowano 27 Listopada 2016 Fragowicz Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Nick jakiego używasz: .:GUCIO:. Wiek:15lat Staż gry Counter-Strike:No tak z 7 lat Staż gry na serwerze:Tak mniej więcej rok miałem krótka przerwę niedawno. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak ale to dawno temu w bansie nawet juz nie ma. Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK i kilka dodatkowych komend ale przydatne raz na rok Godziny w jakich grasz:Bardzo "dziwne " jeżeli mozna to tak nazwać raz gram całe dnie a potem mam stopa ale statam sie wejsc codziennie Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Miły Pomocny Dużo osob mnie zna szczególnie ci starsi gracze Nie lubię sie kłócić wiec za duzo sie nie odzywam bo wychodzą potem jakies spiny Jak coś robię to przykładam się do tego Prawie 400h przegrane ( http://www.gametracker.com/player/.%3AGUCIO%3A./193.33.177.59:27015/ ) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:IDSTEAM_0:1:183818358 Edytowane 27 Listopada 2016 przez .:GUCIO:.
baksik Opublikowano 6 Grudnia 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2016 Nick jakiego używasz: baksik Wiek:31 Staż gry Counter-Strike:12 lat Staż gry na serwerze:1,5 roku Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: tak http://bany.fragujemy.com/bans/2798.html Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: tak Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: tak Godziny w jakich grasz: To zalezy na ktora mam do pracy ale jest codzienie na serv i gram Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem zgłaszam na u@ Jestem spokojny ale też cierpliwy, nie wdaje się jakieś dyskusje. Pomagam w łapaniu graczy łamiących regulamin oraz jestem pomocny w każdej sprawie. Potrafię rozpoznać czy gracz oszukuje w grze Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:183591542 5
Zasłużony Fragowicz Mika ;) Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2016 Nick jakiego używasz: Mika ;)Wiek: 20Staż gry Counter-Strike: ok. 5 lat.Staż gry na serwerze: od 2 lat z przerwą (wcześniej grałam na nicku " Dominika :) "Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIEPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: NIEGodziny w jakich grasz: różnie, zależy na którą zmianę mam do pracy, ale przeważnie od 18-19 do 24Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] - mimo, że nie byłam nigdy adminem, chcę spróbować i pomóc w pilnowaniu porządku na serwerze. - sądze, że potrafie rozpoznać cheatera. - jak widzę graczy łamiących regulamin staram się zgłaszać adminom. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:192030988 6
sesioo Opublikowano 26 Grudnia 2016 Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2016 Nick jakiego używasz: SesiooWiek:29Staż gry Counter-Strike:15 lat z przerwami Staż gry na serwerze:ponad 1 miesiącCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak,http://bany.fragujemy.com/bans/11920.html ban z powodu długotrwałej gry.Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Nie (kiedyś chciałbym spróbować)Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: NieGodziny w jakich grasz:Porannych,wieczornych,PopołudniowychKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: dużo gram na servku,jestem bardzo spostrzegawczy potrafię wyczuć kto gra na kodach,ludzie mnie lubią na servku,potrafię przyznać się do błędu,jestem wesoły,potrafię pomóc w grze,lubię porządek,Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:189989868 1
Zasłużony Fragowicz pavi Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2016 Na chwilę obecna odrzucam. Pograj z nami jeszcze trochę i zobaczymy.
Zasłużony Fragowicz Mika ;) Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2018 Szybka rekrutacja na admina została OTWARTA! Zapraszam do składania podań! 4
domzi1999 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2018 Nick jakiego używasz: ISUZZY Wiek: 21 Staż gry Counter-Strike: 10 lat Staż gry na serwerze: 4h Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nigdy Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: gram jak mam wolny czas czyli od poniedziałku do piątku w godzinach 16-24 a w weekendy 8-15 , 15- 20 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Więc chciałbym pomóc w rozwoju serwera ponieważ jest co robić aby go zbalansować w ciągu mojego krótkiego życia byłem wiele razy adminem i kilka opiekunem mam sporo wolnego czasu który poświęcam na grę jestem sumienny w obowiązkach których się podejmuje na danych stanowiskach niekiedy zdaży mi się żartobliwie przeklnąć ale to chyba normalne teraz tak ogólnie posiadam wykształcenie wyższe w cs 1.6 gram kilka lat i ciągle jest moją grą numer jeden mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojej deklaracji o stanowsiko na Administratora Serdecznie Pozdrawiam ISUZZY Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: fragil
Leist^_^ Opublikowano 18 Listopada 2018 Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2018 Nick jakiego używasz: Leist^_^ Wiek: 19 Staż gry Counter-Strike: 11 lat Staż gry na serwerze: około 3 tygodni Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: Staram się grać jak czas pozwala. Godziny 16-22 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] -Coraz częściej spotykam na serwerze ,,Odpaleńców", brak admina w takim momencie skutkuje wyjściem z gry. -Byłem już adminem na innej serwerowni i gracze mieli o mnie dobre zdanie. -Jestem opanowanym graczem, nie bluźnie na prawo i lewo jeśli ktoś mnie zabije kilka razy pod rząd lub jeśli mam gorszy dzień. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:55006414 Mika ;), 18 Listopada 2018 Nie ma z Tobą problemów, po wyjaśnieniu pewnych niejasności w podaniu dam Ci szansę, przyjmuję Cię. Zapoznaj się z tym tematem: https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-16-csgo-wprowadzenie-nowego-admina-w-sie%C4%87-fragujemycom/ 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Grudnia 2018 Właściciel Opublikowano 17 Grudnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi