Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 7 Listopada 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2016 Witam. Ostatnio jakieś 10 dni temu powstał serwer ClassicMT2. Jest to serwer taki jak kiedyś PL z roku 2008, jest ciężko, bo ciężko, ale fajnie wrócić do tych czasów. Chciałbym założyć gildie i fajnie pograć czy jest ktoś zainteresowany? a może znacie jakieś inne, lepsze ciekawsze serwery? Pozdrawiam.
iku. Opublikowano 7 Listopada 2016 Zawieszony Opublikowano 7 Listopada 2016 Osobiście chciałem zagrać na tym serwerze ale jakoś mnie za bardzo nie przekonuje do siebie :/ Serwer postawiony jak dobrze wiem przez Pompa Team i pytanie jak długo postoi ? Niby graczy jest coś koło 5 tyś ale czas pokaże jak będzie. Ja póki co zostaje na Vesteris serwer stoi od 2 lat i graczy jest coś koło 2 tyś. i ciągle przybywa ;) 1
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2016 Powiem Ci szczerze nie przyglądałem się kto go postawił, ale jeśli to jest prawda, że przez tych debili jest postawiony serwer to, aż odechciewa się grać. Szukam właśnie takiego serwera hard z nutką mediuma, żeby trochę się natrudzić, ale też żeby to było przyjemne może coś takiego znajdę. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi