Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 2 Listopada 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Listopada 2016 Szybka rekrutacja na admina: OTWARTA! Podanie proszę składać w tym temacie według poniższego wzoru:Jestem adminem: nocnym / dziennym / porannymNick jakiego używasz:Wiek:Staż gry Counter-Strike:Staż gry na serwerze:Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK [LINK DO TWOICH BANÓW W FRAGBANS] / NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIEPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIEGodziny w jakich grasz:Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY]Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID]Wymagania: STEAM oraz brak blokady VAC na nim. Wiek powyżej 16 - ale liczy się przede wszystkim dojrzałość, dlatego można warunkowo przyjąć osoby mające mniejszy próg wiekowy. Brak posiadania funkcji lub przywilejów (np. admin serwera, moderator) na innych sieciach serwerów. Podstawowa wiedza w zakresie gry, serwera oraz obowiązków i funkcji adminowskich. Ukończenie mutacji lub głos na poważnym poziomie. Posiadanie i używanie mikrofonu. HUMOR! Rekrutacja otwarta do odwołania! 5
CkYoshi Opublikowano 18 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2017 Nick jakiego używasz: CkYoshi Wiek: 30 Staż gry Counter-Strike: Od początku istnienia wersji 1.3 do dziś z przerwami Staż gry na serwerze: od niemal 2 miesięcy Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: od poniedziałku do piątku po południu, tak mniej więcej między 19-24, zaś w weekendy różnie Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Doskonale znam zasady gry. Jestem uprzejmy, ale stanowczy. Byłem adminem dość długi okres i mam doświadczenie. Niestety późnymi wieczorami często brak admina na serwie co powoduje chaos i opuszczanie serwera przez graczy. Mimo, że nie mam admina potrafię na tyle wpłynąć na graczy, że się uspokajają Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:200763387 Szyderca, 19 Lutego 2017 Przyjęty. Zapoznaj się z tematem: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/ Nie zawiedź nas ! 4
Heniek Opublikowano 26 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2017 Jestem adminem: wieczornym/nocnym Nick jakiego używasz:Heniek , wczesniej zlopus1g Wiek:21 Staż gry Counter-Strike: 8 lat Staż gry na serwerze: około tygodnia. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK http://bany.fragujemy.com/bans/17339.html Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Bardzo duża przez okres 7 lat byłem administratorem . Godziny w jakich grasz:Róznie zależy od pracy , jak mi sie ułoży ale raczej 17- 3 można mnie zobaczyć na serwach Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: #- Jestem strażnikiem ,a wiec skoro zostałem przyjety mam jakieś pojecie o legitach #-Spore doświadczenie w adminowaniu . #- Obsługa amx , jest na celujacy Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:0:842198 GET, 27 Lutego 2017 Przyjęty, zapoznaj się z: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/ 3
Mr.ProfesoRak Opublikowano 11 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2017 Jestem adminem: dziennym Nick jakiego używasz: Dawniej RYBA teraz Maniaczek Wiek: 13 ( ogarnięty jestem) Staż gry Counter-Strike: 8 lat Staż gry na serwerze: sam nie wiem ;/ Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK [LINK DO TWOICH BANÓW W FRAGBANS] / NIE Nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE Tak pełniłem i to nie raz Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE Tak znam AMX 6/10 Godziny w jakich grasz: Praktycznie wakacje, dziennie. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] - Mam doświadczenie w adminowaniu dobre , jestem miły, spokojny, bezkonfliktowny, ogarnięty jak nie jeden starszy administrator. - Jak widzę admin czasami nie ma czasu ... a czasami ma. A ja jestem dziennie, więc łatwo mi będzie zaufać . - Rozpoznaję czita od skilla. Bo sam jestem dobry więc nie płacze jak starszy admin, że ktoś go zabił i daje mu odrazu ss'y lub bana na zawsze, bo potem są wielkie konflikty między graczem a adminem. Naprawdę chcę pełnić funkcję admina na tym serwerze. Nie chce się wygłupiać czy obrażać graczów. Chcę pomagać, pilnować i być miłym dla kogoś... Myślę i mam nadzieję, że dacie mi szansę! Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] Nie posiadam. Mimo iż serwer jest NS. Ale kontakt ze mną to - forum, pw - serwer - gg - fb Proszę o pozytywnie rozpatrzenie mojego podania. Dziękuję! Szyderca, 11 Lipca 2017 Nie spełniasz wymagań. Podanie odrzucam.
Bakuś Opublikowano 19 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Jestem adminem dziennym/wieczornym. Nick jakiego używasz: Bakuś dawny nick KRUL Wiek: 16 Staż gry w Counter-Strike: 6 lat z kilkoma przerwami. Staż gry na serwerze: +/- 2 tygodnie Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Nie Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Słabo [raczej NIE ale szybko się uczę] Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] - Umiem na trzeźwo oceniać sytuację. - Często [praktycznie codziennie] siedzę na serwerze. - Nie mam problemów z ocenieniem kto ma '' czity ''. - Myślę jak urozmaicić i umilić grę podopiecznym. - Raczej zapoznaje się z bardziej ogarniętymi graczami i nie mam nikogo za wroga więc bana za nic nikt by nie dostał. Zależy mi na tym abym ja lub ktoś inny ogarnięty mógł pełnić tą funkcję. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: Mój: STEAM_0:0:211780269 Edytowane 19 Października 2017 przez Bakuś Zapomnienie Szyderca, 20 Października 2017 Przyjęty. Zapoznaj się i postępuj wg instrukcji w temacie: https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-16-csgo-wprowadzenie-nowego-admina-w-sie%C4%87-fragujemycom/ 1
Progressik Opublikowano 27 Listopada 2017 Zawieszony Opublikowano 27 Listopada 2017 Jestem adminem: nocnym / dziennymNick jakiego używasz: Progress d(-_-)bWiek: 18 latStaż gry Counter-Strike: ok. 5 latStaż gry na serwerze: ok. 3 miesiące (Na NS bo nie miałem dostępu do swojego konta steam)Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: Gram bardzo często w różnych godzinach dnia Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Na serwerze jest jeden Administrator nie wywiązujący się ze swoich obowiązków gdyż z tego co mi wiadomo pracuje i nie ma tyle wolnego czasu na serwer ile mam ja uczęszczając do szkoły. Funkcję Administratora serwera cs 1.6 posiadałem już wielokrotnie na innych sieciach serwerów i naprawdę znam się na rzeczy gracze jak i Administratorzy sieci na których pełniłem tą funkcję nigdy nie mieli wobec mojej pracy zastrzeżeń. Na serwerze roi się od nieuczciwych graczy a admina nie ma Jeśli chodzi o rozpatrywanie zgłoszeń jestem osobą bezstronną każdy kto używa wspomagaczy łamie regulamin serwera bądź utrudnia w jakiś inny sposób grę reszcie zasługuje na kare Wiem że nic o mnie nie wiecie 0 postów na forum lecz jestem znany na serwerze przez graczy jak i kojarzony przez obecnego administratora Jeżeli postanowicie dać mi szansę gwarantuję nadrobienie aktywności na forum oraz przyjemniejszą grę na serwerze Oświadczam, że posiadam STEAM. SID: STEAM_0:0:66667035 GET, 27 Listopada 2017 Przyjęty. Zapoznaj się z: https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-16-csgo-wprowadzenie-nowego-admina-w-sie%C4%87-fragujemycom/
xdxd Opublikowano 12 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Grudnia 2017 Jestem adminem: nocnym o dziennym Nick jakiego używasz: xdxd Wiek: 17 Staż gry Counter-Strike: około 8 lat Staż gry na serwerze: około 5 miesięcy Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: / NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: Przeważnie, gram w godzinach 16-22 oraz 8-13 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: -Mało adminów na serwerze -Pełniłem funkcje admina na dużych serwerowniach nigdy nikt nie miał żadnych zastrzeżeń wobec mnie -Zawsze zwracam uwagę komuś, kto łamie regulamin -Postaram się nadrobić zaległe posty wymagane do podania, ale wiecie sami jak wygląda sytuacja serwer potrzebuje adminów -Jestem znany na serwerze, myślę również że kojarzony przez właściciela -Posiadam mikrofon, oraz mutacje Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:556545 GET, 12 Grudnia 2017 Konto od dawna, ale na forum nie wypowiadasz się kompletnie. Proszę o napisanie PW. 1
Bedo Dymy Opublikowano 27 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) Jestem Adminem: Dziennym / nocnym Nick jakiego używasz: can beet yous bitch Wiek: 17 Staż gry Counter-Strike: 6 lat Staż gry na serwerze: okolo 26h Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Nie, lecz myślę że dostanę od was szanse . Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: Gram bardzo często w różnych godzinach. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 1. Na serwerze jest masa cziterów. 2. Jestem na serwerze dziennie. 3. Podtrzymywał bym porządek na serwerze. 4. Posiadam Mikrofon. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:230116409 Edytowane 27 Grudnia 2017 przez Bedo Dymy GET, 27 Grudnia 2017 Daj się lepiej poznać. Oddalam.
NiuQ Opublikowano 9 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Jestem adminem: DziennymNick jakiego używasz: TI PĘWiek: 18 kalendarzowoStaż gry Counter-Strike: Około 9-10 latStaż gry na serwerze: Myślę, że około 2 tygodnieCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Dotychczas nie byłem banowanyCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Oczywiście, że takPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Posiadam taką wiedzęGodziny w jakich grasz: W tygodniu 17-21, a w weekendy różnieKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Uważam, że moja osoba byłaby bardzo pomocna w ogarnianiu serwera DD2, ponieważ mam w tym duże doświadczenie około 7 lat (2010-2017). Jestem dość stanowczy i zawsze odwołuję się do regulaminu i nie patrzę na znajomości. Moim zdaniem jestem osobą dojrzałą oraz doświadczoną na tym stanowisku co w większym stopniu ma przełożenie na używanie różnych komend, umiejętność uspokojenia graczy itd. Najważniejszy dla mnie jest porządek oraz przestrzeganie regulaminu na serwerze. Moim zdaniem podczas bycia adminem dobrze spełniałem moje funkcje, gdyż dość szybko pokazywały to moje "awanse" na sieciach. Byłem zarówno moderatorem oraz opiekunem kilku serwerów CS 1.6 jak i CS:GO. Na serwerze tym często spotykam osoby wyzywające się wzajemnie, krzyczących przez mikrofon, osoby niepełnoletni lub bez mutacji używających komunikatora głosowego, haxów oraz wiele innych przypadków, gdzie regulamin był łamany i chciałbym temu stawić czoło. Uważam dlatego, że moja osoba mogłaby dobrze pilnować porządku na serwerze oraz sprowadzać na niego nowe twarze. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 76561198207465485 Woooops @Dario203 na szybko robione i pomyliło mi się z 64, bo ostatnio dużo tego używam xD Ale widać, że Pan nie wie co to jest Steam64ID w takim razie. No ale cóż, każdy się może pomylić z pośpiechu Tu jest SID: STEAM_0:1:123599878 Edytowane 10 Stycznia 2018 przez NiuQ Dario203, 10 Stycznia 2018 Rispekt :D 3
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2018 17 godzin temu, NiuQ napisał: Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 76561198207465485 Co to jest Numery totolotka na najbliższą sobotę??? Panie opiekun... pan nawet nie wiesz co to jest SID. 2 1 2 1
Szyderca Opublikowano 11 Stycznia 2018 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2018 Staż około tygodnia: Pograj trochę dłużej, napisz ponownie za jakiś czas. 3
Bedo Dymy Opublikowano 12 Stycznia 2018 Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Jestem Adminem: Dziennym / nocnym Nick jakiego używasz: can beet yous bitch Wiek: 17 Staż gry Counter-Strike: 6 lat Staż gry na serwerze: okolo 3/4 tygodni. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak. LINK: http://bany.fragujemy.com/bans/13420.html Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Nie, lecz myślę że dostanę od was szanse . Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: Gram bardzo często w różnych godzinach. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 1. Na serwerze jest masa cziterów. 2. Jestem na serwerze dziennie. 3. Podtrzymywał bym porządek na serwerze. 4. Posiadam Mikrofon. Profil Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198420498547/ Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:230116409 Edytowane 13 Stycznia 2018 przez Bedo Dymy SID Szyderca, 14 Stycznia 2018 Chciałbyś utrzymać porządek na serwerze, a sam parę dni temu wyłapałeś trzydniowego bana za obrażanie i to admina... Utrzymuj aktywność na serwerze, zachowaj czyste konto i złóż ponownie za jakiś czas.
CanBeetYousBitch Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Jestem Adminem: Dziennym Oraz Nocnym. Nick jakiego używasz: can beet yous bitch Wiek: 17 Staż gry Counter-Strike: 6 lat Staż gry na serwerze: okolo 4/5 tygodni. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak. LINK: http://bany.fragujemy.com/bans/13420.html Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Nie, lecz myślę że dostanę od was szanse . Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: Gram bardzo często w różnych godzinach. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 1. Na serwerze jest masa cziterów. 2. Jestem na serwerze codziennie. 3. Podtrzymywał bym porządek na serwerze. 4. Posiadam Mikrofon. Profil Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198420498547/ Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:230116409 GET, 30 Kwietnia 2018 Niby masz 60h, ale zacząłeś grę od kilku dni. Pograj kolejne kilka dni i wtedy porozmawiamy. 1
domzi1999 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Fragowicz Opublikowano 9 Czerwca 2018 Jestem adminem: Dziennym-nocnym Nick jakiego używasz:ISUZZY Wiek:20 Staż gry Counter-Strike:10 lat Staż gry na serwerze:3-4h Rośnie Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz:13-21 Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Chiałbym pomóc rozwinąć serwer i możliwe jak najbardziej być biernym w życiu serwera jestem starym wyjadaczem nieraz już byłem nawet opiekunem potrafię rozpoznać czit jak i eliminować niewłaściwe zachowanie zawsze staram się być pomocnym dla graczy jak i poczatkującej administracji jestem raczej typem człowieka z kulturą posiadam wykształcenie średnie w wolnym czasie gram w cs 1.6 oraz MTA serdecznie proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej kandydacji na stanowisko administatora Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] a więc czekam aż cs 1.6 znów będzie po 6zł... GET, 11 Czerwca 2018 Bez STEAM nie ma szans.
Zasłużony Fragowicz VeksuaL Opublikowano 20 Listopada 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2018 Przyspieszona rekrutacja na Admina OTWARTA 2 1
Właściciel GET Opublikowano 15 Grudnia 2018 Właściciel Opublikowano 15 Grudnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi