Bezimienny Opublikowano 24 Października 2016 Fragowicz Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Jakiś czas temu kupiłem sobie vipa na chyba 55 dni i z tego 3/4 mam bana :/ Chodzi dokładniej o to ze co chwile dostaje bana za granie na "software" bo wtedy mam około 180 fps zawsze a jak wchodze na openGL spadaja mi fpsy czasami nawet do 4 fps'ów da sie zrobić ta mgłę jakoś inaczej bo widziałem ze ostatnio też jakiś typ składał na to "skarge czy nie wiem jak to nazwać" mam nadzieje że nasza mądra admininstracja zrobi coś "mądrego" :D :/ Edytowane 24 Października 2016 przez Bezimienny
Lukas1990 Opublikowano 24 Października 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Października 2016 Na software nie da się nic zrobić, jedyna opcja to openGL. Z 8 lat temu miałem problem taki, że na serwie był detektor grafiki a mimo, że miałem ustawione open GL i była mgła to wyskakiwał komunikat, że używam grafiki software i co chwile dostawałem ssy. A że były czyste to UB i tak w kółko. Specjalnie kupiłem inna kartę graficzną :D Spróbuj odpalić na OPEN GL i tak: -wyłącz sync poziomom -w ustawieniach karty zmień detale, wygładzanie itp na najniższe -nie włączaj noktowizora w grze
Bezimienny Opublikowano 24 Października 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Października 2016 -w ustawieniach karty zmień detale, wygładzanie itp na najniższe/ chodzi o ustawienia w grze czy karty? a jak karty to jak to zrobic ? ;v
Lukas1990 Opublikowano 24 Października 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Października 2016 W sterowniku i oprogramowaniu do karty graficznej z reguły masz te opcje dostępne - ustawienia grafiki 3D.( i poszczególne aplikacje) Prawym na pulpit i powinno być jak masz zainstalowane oprogramowanie. Tam też wyłącz sync poziomom. Jak nadal nie wiesz to napisz lapek czy stacjonarka, jaka karta graficzna.
Szyderca Opublikowano 24 Października 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Października 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 2# ZOMBIE INFECTION at Fragujemy.com → [ZI] Odwołania i skargi do Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 2# ZOMBIE INFECTION at Fragujemy.com → [ZI] Offtopic serwera
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi