Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich mam pytanie do ludzi, tych którzy sie znają lub ci co posiadają telefon Huawei P8 lub P9. Czy polecają telefon pod wzgledem wydajności systemowej, baterii , aparatu, oraz ogolnej pracy czy zdarzały sie zawieszki itd.  Obecnie Galaxy s3 gt jestem zadowolony. Ale trzeba niedlugo zmienic .

czekam na opinie !  Pozdro :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja sam posiadam, ale Huawei P8 Lite. Ogólnie jestem zadowolony, nie wymieniłbym na coś innego.. Jeśli chodzi o Huawei P8, kumpel z ławki posiada i również jest zadowolony. Wszystko ładnie śmiga, zawieszek nie ma, jedyną wadą Huawei jest nie za dobra bateria.

Jeśli chodzi o Huawei P9, nie znam nikogo co go ma, ale znam ludzi co mają P9 Lite i również są zadowoleni.

Te telefony są bardzo dobrymi produktami, nie ma co się zastanawiać tylko brac :) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jeżeli masz możliwość to bierz P9.

Dual camera daje radę, poza tym proc jest bardzo wydajny.

Wersja lite to tylko P9. P8 lite jest słaby.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
P8 lite jest słaby. 

Za słaby do czego? Wszystko na nim śmiga, nie ma żadnych ścin, zdjęcia bardzo ładne wychodzą :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tygrys jemu chodziło parametrowo między P9 lite a P8 lite, że P8 lite jest ciut gorszy od 9. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Moja żona ma huawei honor x5 i też jestem zadowolony z tego ma dość dobre parametry nigdy się nie zaciął a co najlepsze to ok 1.5tyg bateria trzyma. :) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie no oczywiście, że P9, nowszy model to i lepsze parametry.

osobiście polecam iphone marki apple   :) lub Sony Z5 ., Huawei  raczej nie dorównuje tym telefonom . oczywiście to moje zdanie:)

Mowa jest o Huawei, nie iphone... To tak jak pisać o wódce a polecać piwo  ^_^

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź w temacie. Co do gabarytów telefonu jest dla mnie właśnie problematyczny ze wzgledu na to że niedługo poligon i niechciałbym go uszkodzic w działaniach taktycznych :D 

Co do Apple: To jest po włosku? o.O 

Z5; nie na moją kieszeń

Czekam na inne propozycje telefonów ktore sa godne użytkowania i niezawodne :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zależy jaki masz budżet. Mogę Ci również polecić Xiaomi Redmi Note 3 lub coś lepszego, Xiaomi Mi 5. 

Redmi Note 3, tani telefon a bardzo dobry, kumpel ma i jest zadowolony - w sumie wystarczy poczytać opinie. 

Opublikowano

Od 5 dni posiadam Huawei P9 Lite, wziąłem na abonament 89,99 przez 24 miesiące i za dopłatą przy braniu owego telefonu 109 zł i powiem Wam, że śmiga jak talala, a aprat 13 mpx powala na kolana, polecam! :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

P8 lite niestety został ukrzywdzony niziutkim taktowaniem, przez co nawet liczba rdzeni nie pomoże. Nie możliwe, zebys nie miał na nim ścin, bo siostra ma i widzę co się dzieje :P

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie mam ścin w ogóle, trzeba potrafić obsługiwać się telefonem. Ostatnio pierwszy raz zrobiłem format telefonu od roku korzystania dla własnego bezpieczeństwa. 

Patrzyłem jak koleżanka korzysta z P8 Lite to nie dziwie się, że się zacina. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No wiesz, biorąc telefon w tamtych czasach za 900 - 1000 zł oczekuje się od niego czegoś ;)

I tak Optimus G jest the best ever! :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No i dostało się. P8 Lite w tamtym czasie, w tamtym przedziale cenowym był najlepszym telefonem i najczęściej wybieranym. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja oczywiście nic do niego nie mam, bo Hujałej mądrze zrobił wprowadzając do średniaków te minimalne 2GB RAM, bo dało to namiastkę płynności z flagowców i nietypowych modeli, ale ten procesor mógłby być podkręcony.

Opublikowano

Jestem posiadaczem P8 Lite. Jestem z tego telefonu bardzo zadowolony. Płynnie chodzi, gry i aplikacje również.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Fakt, że potrzebuję telefonu bardzo podatnego na mody / CustomROM'y i inne recovery dyskwalifikuje hujałeje i inne.

Odosobnione marki odpadają. - tylko LG, Nexus, Samsung.

Jednak patrząc z perspektywy czasu ten P8L był dużym kamieniem milowym na Hujałeja. Aczkolwiek w obecnych czasach nie wziąłbym go.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności