HEze. Opublikowano 6 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) witam jezeli dostalem na nom steam bana ssy ale usunolem je nie wstawilem. bo je usunolem niechcacy :D i teraz moje pytanie jezeli na steam nie mam bana moge grac prawdaz? :D Edytowane 6 Września 2016 przez HEze. 1 3
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 6 Września 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Września 2016 Głupis czy jaki?? Nie masz prawa wchodzic jesli wejdziesz perm z miejsca. 2
Virus. Opublikowano 6 Września 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2016 Nie, nie mozesz. 2
J U P I T E R Opublikowano 6 Września 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) Po raz pierwszy od mojej kadencji w Counter Strike spotykam się z tak idiotycznym pytaniem... Oczywiste, że nie możesz. A skoro usunąłeś ss'y "niechcący" to znaczy, że coś ukrywałeś bo niechcący nic się nie dzieje... Zamknijcie to proszę czym prędzej bo oczy aż bolą jak się czyta takie wypociny -,- A tak w ogóle przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i zadaj sobie pytanie czy to brzmi dobrze ze strony gramatycznej i ortograficznej.. Edytowane 6 Września 2016 przez J U P I T E R 1
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 8 Września 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Września 2016 <p>Wiadomość została wygenerowana automatycznie.<br /><br />Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.<br /><br />Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.</p>
Rekomendowane odpowiedzi