Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim serwerze grasz: Zombie Mod 
Jaką grą chciałbyś się zajmować: Counter Strike 1.6
Nick: JUPITER
Staż gry Counter-Strike: 5 lat z przerwami 
Ile czasu poświęcasz forum: Od 3-6 godzin dziennie, zależy także od zmiany w pracy
W jakiej porze można Ciebie spotkać na forum: Hmm.. ciężko jest to określić ponieważ często jest tak, że jestem tu w każdej porze dnia, a czasami zdarzają się dni (praca, obowiązki, praca), że wejdę na niespełna 1-2 h, ale tak staram się poświęcać jak najwięcej czasu forum jak i zarówno serwerowi :) 
Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Owszem, nie jestem może przykładem do naśladowania, ale staram się i nie popełniam myślę zbyt dużych błędów. Parę drobnych banów dostałem i to już dość dawno także nawet o nich nie pamiętam.
Doświadczenie na podobnym stanowisku (dośw. w ocenianiu): Posiadałem kiedyś rangę admin na jednym z serwerów i nie jest to chyba za bardzo istotne na jakim, a z tego co sięgnę pamięcią nie wypada pisać jakim. Posiadałem kiedyś tutaj konto pod nickiem "JUPITER" , jednak jak już wspominałem zostało ono zablokowane/zbanowane z nieznanych mi powodów, na którym można było ujrzeć, że wstawiam dużo dem/skarg i pomagam administracji w łapaniu owych graczy, którzy naruszają zasady serwera. I jestem przekonany, że sporo osób, które mnie pamięta/zna do teraz mogłoby w razie konieczności to potwierdzić.
Inne informacje o sobie, uwagi: Zawsze chętnie staram się pomóc adminowi na serwerze, posługuję się poprawną polszczyzną, wydaję mi się także, że jestem lubiany. Służę pomocą także "świeżemu" graczowi, który zaczyna dopiero przygodę z serwerem i nie wszystko jest mu jeszcze dokładnie zrozumiałe jak "Weteranowi". Na koniec dodam, że jestem luźnym gościem z poczuciem humoru, który zawsze włącza się do dyskusji oraz zawsze stara się czasami, aż za bardzo pomóc :) 

Liczę, na pozytywne rozpatrzenie mojego podania oraz dania mi szansy. 

Z góry pozdrawiam, JUPITER :) 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności