Zasłużony Fragowicz .MONKEY Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Witam, mam prośbę do zarządców servera albo powołajcie nową kadre adminów albo dajcie jakiś czas zeby sie ogarneli bo sobie napierdalaja za przeroszeniem ludzie na czitach i chuj nikogo nie ma ... H@ sprawdz aktywność adminów i Ci którzy słabo grają czas ich zmienić na tych co grają cały czas.. bo teraz dwóch napierdala i nie ma komu ich zbanować.. żadnch próśb o bana nie bede pisać bo to bez sensu bo może już ich jutro nie bedzie a tak teraz dostał by bana i dowidzenia... prosze dajcie szanse nowym graczom na admina albo sami zacznijcie prośic zaufanych i weteranów .. mi powoli odechciewa sie grac na tym servie bo kiedy trzeba reagować a nie ma komu.. NIE MA SENSU ZGŁASZANIA TAK JAK MI BERSO POWIEDZIAŁ BO TERAZ POGRAJA DWIE H POWKURWIAJĄ LUDZI I JUZ MOZE JUTRO ICH NIE BEDZIE. ---------------------------------------------- przepraszam za te przekleństwa ale jestem wkurwiony brakiem zainteresowania adminów... gdzie są Ci gdzie zglaszali sie na wieczorne pilnowanie serverów... odpowiedzcie MI.. jeszcze raz sry za przekleństwa.. 2
A!mereK Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zawieszony Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgodze się z toba kolego, bo już przez pare dobrych dni nie da sie pograc na serwerze, no ale Co zlożysz podanie na admina to zostanie odrzucone to po jakiego grzyba sa ci jeszcze nieaktywni admini? Dajcie szanse innym Pozdro 1
Zasłużony Fragowicz .MONKEY Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2016 nie mam pojęcia... to moje drugie albo i 3 podanie.. nie wiem. Ale proszę Cie Berso zobacz na aktywność adminów i weź to do siebie ze ktoś chce pomóc bo nikt bez powodu nie składał podania..
A!mereK Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zawieszony Opublikowano 23 Sierpnia 2016 nie mam pojęcia... to moje drugie albo i 3 podanie.. nie wiem. Ale proszę Cie Berso zobacz na aktywność adminów i weź to do siebie ze ktoś chce pomóc bo nikt bez powodu nie składał podania.. Ale on tego nie wezmie pod uwagę rozumiesz? :) Widzisz jaki jest Berso napisze, ze nie i koniec i możesz z 10 podań pisać i tak zostanie odrzucone.
Właściciel GET Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Porozmawiam z Berso. Uważam, że jeśli dobrze zachowujecie się na serwerze, to może dać Wam szansę. Tylko błagam, nie róbcie z siebie dzieciaków płaczących. Normalny, dojrzały mężczyzna to by napisał do mnie na PW, a nie tworzył zadymę w temacie. Pozdrawiam 2
Zasłużony Fragowicz .MONKEY Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Porozmawiam z Berso. Uważam, że jeśli dobrze zachowujecie się na serwerze, to może dać Wam szansę. Tylko błagam, nie róbcie z siebie dzieciaków płaczących. Normalny, dojrzały mężczyzna to by napisał do mnie na PW, a nie tworzył zadymę w temacie. Pozdrawiam masz racje Nesty ale wiem jak kończy sie takie pisanie na PW jak nikt tego nie ruszy to co? jak na servie nawet piszesz do admina zobacz czy coś bo widać ze podejrzany no to nic ani spec ani zero odp.. przepraszam ale musze to napisać.. składałem podanie na szybkie podania i dostałem odpowiedz Bersiak! (dziś, 13:31): Kojarzę Cię z serwera, ale twój staż gry nie powala. Gra podejrzany gracz, a nie ma admina? Masz od tego odpowiednie działy na forum. Wiele osób składających podanie tak pisze, a zgłoszeń jak nie było tak nie ma. Odrzucam. serio tego nie rozumiem... co z tego ze ja napisze jak go jutro może nie być... moze mieć konto na forum zobaczyć i grać ostrożniej ludzie nie przesadzajmy..
Właściciel GET Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Właściciel Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zawsze traktujemy wszystkie zgłoszenia poważnie, przynajmniej administracja. Zamykam. 1
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2016 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi