Bot Orange Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Cześć, od jakiś kilku dni mam problem z CS:GO. Nie wiem czy nie jest temu winny Windows 10, którego zainstalowałem jakiś czas temu. Problem polega na tym, że grając, Counter wyświetla mi, że mam koło 200 fpsów i ping w granicach 60, a mimo tego odczuwam opóźnienie względem innych graczy. Dłużej niż zwykle wyskakuje mi informacja w prawym górnym rogu o fragu i tak samo przeciwnicy jakby pojawiali się klatkowo np. zza rogu, to samo gdy zostanę zabity, animacja nie jest płynna. Próbowałem zmienić ustawienia grafiki na dużo gorsze, ale to tylko sprawiało, że rosła mi liczba fpsów, a efekt ten sam. Ktoś domyśla się, gdzie może leżeć wina?
frez Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Wyłącz "Game DVR". Skorzystaj z tego poradnika i daj znać jaki jest efekt.
Bot Orange Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Nic się nie zmieniło, spróbuje jeszcze przeinstalować CSa EDIT: Reinstalka nic nie dała Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez Bot Orange
frez Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Sprawdź jeszcze spójność plików gry. Mi to po ostatnim update pomogło.
Bot Orange Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Nadal nic... zainstalowałem jeszcze raz sterowniki do karty graficznej, ale nadal to samo :(
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 1 Września 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Września 2016 Brak zainteresowania, zamykam.
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 2
Rekomendowane odpowiedzi