Skocz do zawartości

[KOSZ] Uwaga dot serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja i paru graczy mamy kika uwag do serwera.

1. Na serwerze brakuje adminów.

2. Gdy admin wbija system banów nie działa. (być możę juz naprawione.)

3. Wbija jedna podszywka "cora" i nabija mu rank. Kondzio który stara się o 1 msc sam powiedział, że to nie sprawiedliwe iż taka podszywka wbije i nabije mu staty 100:0. Gracz ten ma zmienne ip więc ciągle wbija i gra na AB. Wczoraj odbył się reset statystyk oraz wbiła tzw. podszywka i nabite zostało +200:0.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Racja, brakuje całkowicie adminów, a gdy słysze, że Core nie może adma dostać... braki, te same mapy, a szkoda, bo bardzo lubie ten serwer

Opublikowano (edytowane)

Rekinie, jak byś nie zauważył, to nie wbija gracz o nazwie ^Core. Tylko ^Core . Jest to inna nazwa przecież, wiec nie nabija mu ranku- Nie rozumiem po co piszesz w tej oto sprawie. To nie wina adminów, że system banów nie dziala- Administracja ciągle na tym pracuje, i wkrótce na pewno zrobią, że wszystko będzie ładnie śmigało. Pozdrawiam

Edytowane przez `FeNoMeN ! ~
  • Ustrzel fraga! (+) 3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Rekin:

1' Admini są rekrutowani cały czas, niestety nie zawsze możemy być na serwerze. Staram się dobierać tak żeby się mijali między sobą, ale nie zawsze się tak da.

2' System banów jest już z tego co wiem w fazie końcowej testów i niedługo postaramy się zrobić porządek z cziterami.

3' Gość nie może nabijać ranku nikomu innemu bo mają inny nick.

Kondzio:

- Core miał już u nas szansę i ją zmarnował. Jakby to było jeszcze za mojego poprzednika to bym się zastanowił, ale zawiódł bezpośrednio mnie.

- System map został wprowadzony kilka dni temu i pojawiły się nowe mapy, a w najbliższym czasie dojdzie ich jeszcze ok 20szt.

- Był temat z propozycjami map do nowego mapcyklu i jakoś tam nie widzę Twojego postu.... więc sorry ale nie masz prawa narzekać jak dla mnie.

Reasumując wszystko powolutku idzie w dobrą stronę, nie da się zrobić wszystkiego szybko i dobrze. Proszę zwrócić też uwagę że obecnie sprawami technicznymi zajmuje się tylko właściciel i ma pełne ręce roboty. Wszystko idzie według pewnego harmonogramu i mimo małych obsuwek, idzie systematycznie do przodu.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Właściciel
Opublikowano

Syf jest na wszystkich serwerach dlatego, że brakuje systemu banów. Prace nad tym się rozpoczęły i już w ten weekend premiera FRAGBans 3.0. Skończcie zakładać te tematy. Myślicie, że naprawdę nie wiemy jak to wszystko wygląda? 

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Są chwilowo gorsze dni i trzeba to zrozumieć. Wkrótce wszystko będzie w porządku. Dlaczego jak coś jest nie tak to zaraz odchodzić i w kółko płakać zamiast trochę pomóc? Nie rozumiem tego. Jak wszystko jest cudownie to nikt nie doceni a narzekać to każdy pierwszy

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • 9 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności