Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 17 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2012 (edytowane) Poradnik: Mass Effect 3 W poradniku i solucji do Mass Effect 3 znajdziesz zbiór porad dotyczących importowania postaci, prowadzenia walki, eksploracji galaktyki i rozmów, a także opisy i zestawienia broni, pancerzy i zdolności specjalnych. W poradniku opisano również przeciwników pojawiających się podczas kampanii i sposoby zdobywania zasobów wojennych - warto zapoznać się z tym ostatnim działem przed rozpoczęciem kampanii. Przygotowaliśmy też solucję do wszystkich misji głównych i pobocznych, uwzględniającą ważne wybory fabularne. Po stworzeniu bohatera udaj się z Andersonem na zebranie rady po drodze prowadząc dwie rozmowy. Po ataku Żniwiarzy zacznij podążać za swoim kompanem i wykonywać wszystkie polecenia pokazujące się na ekranie. W pewnej chwili zostaniecie zaatakowani przez oddział zombich. Rozpraw się z nimi i zeskocz na dół. Kiedy zabraknie ci amunicji podbiegnij do wrogów przy ścianie i załatw ich przy pomocy pięści lub omni-kluczem... Dalszy ciąg poradnika znajdziesz, tutaj. Edytowane 2 Marca 2014 przez Ice Tea
Właściciel GET Opublikowano 2 Września 2013 Właściciel Opublikowano 2 Września 2013 Z tego jak czytałem, występuje w tej grze wątek homoseksualny :P 1
(oO)NaVarRo(Oo) Opublikowano 5 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2013 Mi ta gra a dokładniej jej nazwa kojarzy się jedynie z http://allegro.pl/fa-xtreme-mass-effect-5000g-gainer-shaker-wys0zl-i3747379485.html
NeneK . # Opublikowano 14 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2013 gra podobno dobra jest jak bd miał czas to sam przetesuję :D
Komandos 47 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2013 polecam naprawdę tol gre grałem w niol przeszedlem 2 razy :) raz gralem bez dodatku a 2 raz z dodatkiem :) z dodatkiem gra jest dłusza i owiele fajniejasza ale co kto lubi pozdrawiam ! :) gra jest Pro polecam ;) 1
JacKobi Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 można by zagrać ;) ale Cs lepszy :D
Przep1s. Opublikowano 30 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2014 Fajna gra, lecz nie wciąga. - Misje długo się przechodzi, monotonność, przyjść zabić, uciec. :< 1
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi