przemek09195 Opublikowano 1 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2016 Witam mam taki problem z cs:go od pewnego czasu gdy gram wyłącza mi się laptop nie wiem dlaczego tak się dzieje dodam że nigdy wcześniej mi się tak nie działo dopiero od pewnego czasu i to tylko przy grze cs:go przy niczym innym wie ktoś czy da się coś z tym zrobić żebym mógł grać normalnie?. Pozdrawiam
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 1 Lipca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2016 NIe przegrzewa się? Może wina obecnych temperatur robi swoje? Jakieś szczegóły kompa? Po jakim czasie?
przemek09195 Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2016 Znaczy szczegóły myślę że nie grają roli w tym wypadku bo mi chodził normalnie przez rok i grałem sobie supreama miałem i wgl później zaczął się wyłączać sprzedałem konto teraz kupiłem nowe i dalej się wyłącza a chciałbym wrócić do cs:go i niewiem co jest grane wyłącza się po 10 min gry trochę się przegrzewa to fakt ale tylko przy cs:go mi się wyłącza
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 1 Lipca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2016 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw temat nazywając go tak, aby każdy wiedział o co chodzi. Jednoznacznie określ problematykę tematu, wyróżniając go spośród reszty. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu. Załóż ponownie temat, uwzględniając powyższą uwagę i informacje.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 1 Lipca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi