Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj O Godzinie 20:40 Odbedzie Sie Mecz Towarzyski Polska vs Holandia Kto Wygra??? :>  
Ten Mecz Mozecie Zobaczyc Na Stronie sport.tvp.pl

I Oczywiscie Na Telewizorze Na Kanale TVP!

NO I PRZECIEZ! ZAPOMNIALEM OMG!

IZAK KOMENTUJE!! AHAHAHA

Edytowane przez Szkrent
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wygramy 3:1.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja obstawiam 2:1 dla nas  :D Ciekaw jestem komentowania przez izaka ;)

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Albo wygramy 2:1 albo będzie remis :D Ale myśle, że wygramy. 

Opublikowano

2:1 dla naszych :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na chwilę obecną to przegrywamy 0:1. Widać zmęczenie sezonem u niektórych. Brakuje klarownych akcji. Za mało gry skrzydłami - co jest naszym największym atutem. Myślę, że podczas przerwy coś się zmieni i jakąś bramkę strzelimy.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Narazie nie za dobrze, ale lepiej późno niż wcale, liczę na jakąś poprawę po przerwie.

Ale najlepiej to by było żeby zagrali świetny mecz 12 czerwca ;]

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No tak towarzyski możemy nawet przegrać. Ważne żeby piłkarze byli wypoczęci na "mecz otwarcia".

Trzeba dodać, że Holendrzy grają bardzo niedoświadczoną kadrą. Młodzi dostali szanse i póki co grają na przyzwoitym poziomie.

Opublikowano

Przegraliśmy 2:1 :(

Nie ma co się poddawać, zaskoczą nas nasi piłkarze w odpowiednim momencie, to była tylko rozgrzewka :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Środek pola bez Krychowiaka wyglądał dosyć miernie. Po zejściu Lewego i Grosika nasi przestali walczyć. Z dobrej strony pokazał się Kapustka i Jędrzejczyk.

Opublikowano
Nasi super piłkarze przegrali z rezerwami Holandii. Wszak to nic nowego. Poza nielicznymi wypadkami, to raczej standard, że przegrywamy z europejskimi średniakami. Holandia obecnie raczej do takowych należy. Śmieszą mnie teksty: "To tylko rozgrzewka....". Panowie z Arłamowa więcej pokory i mniej lansu. Helikopterów i luksusów siatkarze mają mniej, piłkarze ręczni mają dużo mniej, a i tak dają radę i grając powodują dumę w normalnych Polakach.
  • 2 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności