Szkrent Opublikowano 1 Czerwca 2016 Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Dzisiaj O Godzinie 20:40 Odbedzie Sie Mecz Towarzyski Polska vs Holandia Kto Wygra??? :> Ten Mecz Mozecie Zobaczyc Na Stronie sport.tvp.pl I Oczywiscie Na Telewizorze Na Kanale TVP! NO I PRZECIEZ! ZAPOMNIALEM OMG! IZAK KOMENTUJE!! AHAHAHA Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Szkrent
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 1 Czerwca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wygramy 3:1.
Zasłużony Fragowicz R@MBO! Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2016 2;0 Dla nas
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 1 Czerwca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ja obstawiam 2:1 dla nas :D Ciekaw jestem komentowania przez izaka ;) 2
iku. Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zawieszony Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wygramy 2:0 z tego co wiem Holandia nic ciekawego swoją grą teraz nie reprezentuje. ^^
LewuseQ Opublikowano 1 Czerwca 2016 Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2016 Albo wygramy 2:1 albo będzie remis :D Ale myśle, że wygramy.
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 1 Czerwca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2016 Na chwilę obecną to przegrywamy 0:1. Widać zmęczenie sezonem u niektórych. Brakuje klarownych akcji. Za mało gry skrzydłami - co jest naszym największym atutem. Myślę, że podczas przerwy coś się zmieni i jakąś bramkę strzelimy. 1
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2016 Narazie nie za dobrze, ale lepiej późno niż wcale, liczę na jakąś poprawę po przerwie. Ale najlepiej to by było żeby zagrali świetny mecz 12 czerwca ;]
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 1 Czerwca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2016 No tak towarzyski możemy nawet przegrać. Ważne żeby piłkarze byli wypoczęci na "mecz otwarcia".Trzeba dodać, że Holendrzy grają bardzo niedoświadczoną kadrą. Młodzi dostali szanse i póki co grają na przyzwoitym poziomie.
RGB Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zawieszony Opublikowano 1 Czerwca 2016 Przegraliśmy 2:1 :( Nie ma co się poddawać, zaskoczą nas nasi piłkarze w odpowiednim momencie, to była tylko rozgrzewka :D
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 1 Czerwca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Czerwca 2016 Środek pola bez Krychowiaka wyglądał dosyć miernie. Po zejściu Lewego i Grosika nasi przestali walczyć. Z dobrej strony pokazał się Kapustka i Jędrzejczyk.
Adek Opublikowano 2 Czerwca 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2016 Nasi super piłkarze przegrali z rezerwami Holandii. Wszak to nic nowego. Poza nielicznymi wypadkami, to raczej standard, że przegrywamy z europejskimi średniakami. Holandia obecnie raczej do takowych należy. Śmieszą mnie teksty: "To tylko rozgrzewka....". Panowie z Arłamowa więcej pokory i mniej lansu. Helikopterów i luksusów siatkarze mają mniej, piłkarze ręczni mają dużo mniej, a i tak dają radę i grając powodują dumę w normalnych Polakach.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi