ersO Opublikowano 9 Maja 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Maja 2016 Witajcie ! Jako, że mam złamaną nogę i kupę czasu na granie postanowiłem sobie pozaliczać "osiągnięcia" CSGO. Stanąłem na "śmierć nadchodzi z góry". I tu jest problem... Podczas DM, zabijałem będąc w powietrzu z 20 razy i nic... Wysokość się liczy? Bo zabijałem będąc w wyskoku ze spacji. Po 4 DM postanowiłem Was o to zapytać, bo już mnie to irytuje. Na botach też się nie da, nawet na wyższych poziomach. "Zabij przeciwnika będąc w powietrzu" - jak dla mnie, skacząc też jestem w powietrzu... Znajomi którzy ukończyli to zadanie robili to w wyskoku i zaliczało, a ja mam problem :/ Jakieś pomysły, rady? pozdrawiam !
Zasłużony Fragowicz R@MBO! Opublikowano 9 Maja 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Maja 2016 Ja jak grałem to podczas meczyku samo "pykło". Na DD2 skoczyłem z bs na A zabijając wroga z usp i zaliczyło. Graj normalnie w końcu samo "pyknie" nic na siłę . :)
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 9 Czerwca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Czerwca 2016 Brak zainteresowania, zamykam.
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 2
Rekomendowane odpowiedzi