Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moj nick z gry Elite | R I P

zmienilem konto na forum bo wole logowac sie poprzez steam niz login i haslo latwiejsze i przyjemniejsze :) pisze aby nie bylo podejrzen o multi konto :)

pozatym opisze sytulacje wczoraj kupilem sobie klase premium ninje na steam id super hasa a dzisiaj stwierdzilem ze dokupie sobie zbujnika tylko ze zamiast na steam id kupilem na nick i haslo co teraz mam wszystkie dane dotyczace zakupu kod i tp moge prosic o pomoc z tym zebym mial 2 klasy premium :D z gory dziekuje i pozdrawiam Elite | R I P

Opublikowano

przepraszam ze dopisze ale problem polega na tym ze wogole nie moge wejsc na zbujnika a na ninje moge przepraszam za szybko walnolem temat ale chce zaczac grac moja premka gdyz jak wiemy czas to pieniadz :D

Opublikowano

prosze chodz o przelozenie tej klasy na steam id gdyz wtedy powinno byc wszystko cacy zapomialem jeszcze 

KOD ZWROTNY Z ZAKUPU ZBUJNIKA CFZ8Z2

jesli cos jeszcze jest potrzebne prosze napis bez problemu podam chodz kurcze nie wiem jak sprawdzic swoj steam id :D

mysle ze da rade cos z tym zrobic bylo by milo 

Pozdrawiam ekipe servera Elite | R I P

Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności