Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 5 Maja 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2016 Minimalne wymagania sprzętowe: System operacyjny: Windows XP SP3 32-bit Procesor: Athlon X2 2.8 GHz / Core 2 Duo 2.0 GHz Pamięć RAM: 2 GB Karta graficzna: AMD Radeon 2900XT / Nvidia GeForce 8800 GT Wymagane miejsce na dysku HDD: 4 GB Pamięć karty graficznej: 512 MB Zalecane wymagania sprzętowe: System operacyjny: Windows 8 64-bit Procesor: Intel Core i5, lub podobny Pamięć RAM: 8 GB Karta graficzna: AMD Radeon 5830 / Nvidia GeForce GTX 460 Wymagane miejsce na dysku HDD: 4 GB Pamięć karty graficznej: 1 GB
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 5 Maja 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2016 Orzysz kurna. Gramy... Lata podstawówki się przypominają :D
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Maja 2016 podstawówki ? ja pamiętam jeszcze pierwszą część.. wtedy zaczynałem chodzić do szkoły.. mój ojciec czasami w to grał ;) Piękna gra.. już w 1 i 2 grałem od 4 maja znowu :P
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi