BladYy Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Witam serdecznie... w /mina nie dostrzegłem frazy która zabraniała by podkładaniu min nad ????? kusi mnie nazwania to dźwignią, ale nie ma nigdzie wajchy xD dołączam ss aby każdy lepiej mnie zrozumiał. Czy może coś o tym jest w /mina lecz nie zrozumiałem... ? :X
Zasłużony Fragowicz Gracz_Polak Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Temat był kiedyś omawiany w gronie adminów. Laser nie może być tak postawiony. Nie może zabić nikogo stojącego na windzie. 1
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 2# ZOMBIE INFECTION at Fragujemy.com do Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 2# ZOMBIE INFECTION at Fragujemy.com → [ZI] Propozycje i uwagi
Zasłużony Fragowicz K2! Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Jakby nie patrzeć to jest jakaś tam winda, a regulamin jasno mówi: LASER - WINDA bezpośrednio na windzie, np. jak na ścianie wzdłuż i poprzek - pod, nad oraz w windzie 1
Zasłużony Fragowicz Gracz_Polak Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Stojąc na każdym ze schodów masz miec możliwość podskoczenia, jeżeli cie nie zabija to może być, jeżeli podskoczysz i wpadasz w promień lasera to tak być nie może.
Szyderca Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Laser nie może przeszkadzać w przemieszczaniu się na schodkach.
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2016 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi