Skocz do zawartości

Lagi, ściny na serwerze onlly dd2

Feel_the_rush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Jak większość z Was grających na onlly dd2 zauważyła ściny,lagi,zwiechy podczas gry.Może ktoś wie o co chodzi, że od wczoraj tak się tragicznie gra na serwerze.??

Pozdr.

Opublikowano

grałem wczoraj na serwerze około 2h +/- w godzinach południowych i wszystko śmigało jak należy. Nie było wtedy żadnych ścin/lagów

Opublikowano

Na serwerze od 21 do 21:30-22 rzeczywiście były lagi na, które gracze się skarżyli

Opublikowano

A co ja jestem właścicielem tego serwera,gościem od spraw technicznych ?, że mam jeszcze jakieś pomiary robić.Dla mnie to i tam może cały czas lagować, jak to Wam nie przeszkadza to i Mi tym bardziej.

• Właściciel
Opublikowano

Zacznijmy od kwestii podstawowej: samo zgłoszenie problemu NIC NIE DAJE, bo aby rzetelnie zweryfikować problem prosimy tylko i wyłącznie o pomiar winMTR. Pozwoli to na stwierdzenie źródła problemu lub i też przekazanie wyników technikom, którzy mają szerszy dostęp do sprawdzenia gdzie leży źródło problemu. My tak naprawdę mamy bardzo mały krąg możliwości w takich sprawach technicznych, ponieważ nie posiadamy serwera dedykowanego, a co za tym idzie to hosting poprzez kontakty z serwerowniami, tj. eTOP czy ATMAN mogą zweryfikować problem. Skoro nie chcesz pomóc, to zamykam temat. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności