Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Nie bardzo wiedziałem gdzie zamieścić ten temat, bo nie ma do tego działu jako takiego.

Zadałem sobie nieco trudu w celu napisania tego tematu.

Chodzi o ziomeczka o nicku R2EZN1K, który często gra na fragujemy jak i na innych serwerach. Nie będę pisał jaką miernotą jest bo sam o tym doskonale wie tylko przytoczę fakty.

Bardzo się cieszę że to g*wno nie dostało tutaj admina a ubiegało się 2-krotnie.

Ale do rzeczy.

Naprawdę trzeba być upośledzonym aby pod normalnym nickiem wypisywać w internetach takie brednie i tworzyć takie tematy.

Konto steam: http://steamcommunity.com/id/R2EZN1K- konto nie ma nawet roku, wypisuje brednie w podaniu na admina, że przegrał 3400h (link: http://fragujemy.com/topic/29710-przyspieszona-rekrutacja-na-admina/?hl=r2ezn1k#entry207825)

Teraz najlepsze, podrzucam linka do tematu, gdzie R2EZN1K pyta o najlepszego czita: http://www.cshacked.pl/priv-waldka-vs-interwerbzz-t74644/

Pytanie skąd wiem, że to on a nie ktoś inny, kto mógłby rzekomo się podszywać ? Ano dlatego, że w tym temacie: http://www.cshacked.pl/pro%C5%9Bby-o-rep-w-profilu-steam-t66901/?page=29prosił o reputacje dnia 07.02.2016 po czym reputacje dostał od ludzi z tegoż forum na następny i kolejny dzień, dam przykład: http://pl.tinypic.com/r/a5iz9s/9 - gość o nicku "ShakeMii" ma profil na steam: http://steamcommunity.com/id/mymus1338 - i z tego profilu dał reputację dla R2EZN1K'a: http://pl.tinypic.com/r/2hcm4jo/9

Dlatego wiadomo, że to dokładnie on pisał na forum cshacked.pl w sprawie wyboru PŁATNEGO czita do gry, który z tego co się dowiedziałem i wyczytałem jest praktycznie niewykrywalny.

Wybaczcie, że rzucam linki do innego forum ale inaczej bym tego nie mógł sensownie napisać. Nie oznacza to oczywiście, że haxi na każdym serwerze ale daje bardzo dużo do myślenia o jego sposobie gry i z miejsca proponowałbym profilaktycznego banika, bo skoro ktoś udziela się mocno na forum o wspomagaczach do Cs:go to zapewne ich używa.

Pozdrawiam.

• Ustrzel fraga! (+) 16
Opublikowano (edytowane)

Detektyw plove. Szanuję.

Edit: Patrzcie kiedy ostatnio sie logował na tym forum... Cały czas aktywny....

post-9678-0-99411400-1460801179_thumb.png

Edytowane przez Krul Blendzior II
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Tak sobie to czytam i nie wiem czy płakać czy się śmiać. Grałem dzisiaj z plovem na ffa i zaczął wyzywać mnie od cytuje "kampiacego gówna " i " niedorozwinietego 18 latka " xD Co do cshacked nic nie ukrywam mam tam konto. Gram na fragujemy przez ponad pół roku - żadna fala VAC'ow mnie nie wychwycila. Druga sprawa moje przegrane godziny - nie jest to moje 1 konto, gdyż main został sprzedany ze względu na znajdujące się na nim gry. Trzecia sprawa w moich screenach z csgo jest ak 47 fire serpent, za którego sprzedałem swoje konto. Człowieku wiem, że boli Cie gdy ktoś lepiej gra od Ciebie. Jestem odpalony? Biegam na wh? A może aimbocie? To wejdź na HLTV fragujemy i mi to udowodnij.

Pozdrawiam R2EZN1K :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Detektyw plove. Szanuję.

Edit: Patrzcie kiedy ostatnio sie logował na tym forum... Cały czas aktywny....

attachicon.gifimage.png

Mogę siedzieć na tym forum i się przez całe życie nie wylogowywac. Dalej czekam na dowody potwierdzające moje "czitowanie".

Edit : Gram na serwerze od kilku miesięcy i żaden admin, żadna fala VAC'ow mnie nie złapała? Dziwi mnie to, że kilku profesjonalnych graczy pojechało na vakacje, a taki zwykły gracz z ffa nadal gra.

Edytowane przez R2EZN1K
Opublikowano

Nie chciałbym od razu osądzać ale znalazłem pewną nieścisłość w tym co napisałeś. 

Trzecia sprawa w moich screenach z csgo jest ak 47 fire serpent, za którego sprzedałem swoje konto

a na pewnej stronie napisałeś

Miałem kiedyś five-sevena za 1,5 euro (1,5k pkt na doublu) zrobilem z niego ak fire serpenta ft ;]

to jak to jest z tymi skinami?

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Dalej czekam na jakieś demka, na których widać moją spalona grę.

• Właściciel
Opublikowano

Szczerze mówiąc, to Twoja argumentacja jest żałosna. Chłopak wystarczająco udowodnił fakt, że istnieje wysokie prawdopodobieństwo używania przez Ciebie cheatów. Gdybym był prokuratorem, taką sprawą bym się zajął i to bez wątpienia. Co więcej, sam się przyznajesz do tego, że to Twoje konto na hacked. Co tam człowiek 18 letni, który - jak tłumaczy - nie posiada żadnych cheatów - robi? Skoro jesteś taki uczciwy, to już dawno Cię tam być nie powinno.

Co do braku blokady VAC... Istnieją cheaty, które mogą ominąć kontrolę VAC. Na szczęście VALVE robi wszystko, aby tego typu programy blokować. Ostatnio była fala i to, że Cię nie dosięgnęła z konta, gdzie planowałeś adminować u nas nie oznacza, że na innych kontach tego nie robiłeś. 

Opublikowano

Hmmm, a może to jeszcze skinchanger bo pewnie jest w tym "niewykrywalnym czicie " Niewykrywalnym wykluczone. A najlepsze jest to, że osoby, z którymi grałeś przez kaaawał czasu są przeciwko tobie. Jak można pisać takie skargi bez PODANIA KONKRETÓW. Mogę mieć admina na tym forum, napisać tego czita ale nadal NIGDZIE nie widać żebym czitowal. Następnym razem jak poplaczesz się na kogoś to postaraj się troszeczkę bardziej i nagraj mnie i mój podejrzany styl gry, a może mój movement Ci przeszkadza. Gram tyle rankedow, OV nie dostałem, a może się dobrze kryje? Szkoda tylko żeby załapać się na fale vac banow nie trzeba się kryć, bo przecież VAC skanuje procesy, a mój "1337.exe.dll.mp3.vav" nadal jest nieuchwytny :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nikt mi nie zabroni mieć konta na forum z czitami, gdyż podejrzewam, że każdy owe strony odwiedził. Nie tylko są tam czity lecz poradniki, z których z większości skorzystałem, a co do tego pro elo czita to tylko ciekawość.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Podejrzenie to tylko podejrzenie, tego nie zmieni nic poza dowodami. I choćbym nie wiem jak bardzo byście chcieli wlepić mu bana na serwerach - nadal nie ma za co. Ludzie mają bany na AC/BL i grają tu, bo u nas się na to nie patrzy, a Wy wyjeżdżacie ze stronką z cheatami i jakimiś poradnikami odnośnie CS:GO. Wybaczcie, że tak napiszę, ale Wy tak kurwa na poważnie teraz? Ręce opadają... Ja uważam temat za wyczerpany, no chyba, że ktoś ma coś ciekawego jeszcze do wniesienia? Może jakiś dowód? Bo na chwilę obecną jest spam, nic więcej...

• Właściciel
Opublikowano

Ja się nie zgadzam. Racja, że nie patrzymy na AC/BL, ale istnieje wysokie prawdopodobieństwo cheatowania przez RZEZNIK'a. Argumentacja dot. konta na hakerskich forach też nie jest wyczerpująca. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Doskonale rozumiem, że istnieje wysokie prawdopodobieństwo - to nie tak, że to do mnie jakoś nie przemawia. Tylko tak na logikę to weźmy, skoro ktoś ma bana na ligach, AC/BL i gra u nas, a ktoś ma konto na jakimś debilnym forum, to zadajcie sobie wszyscy jedno pytanie - u kogo istnieje większe prawdopodobieństwo cheatowania? U kogoś, kto ma autentyczne bany w lidze, AC/BL czy u kogoś, kto ma konto na jakimś forum? Trzeźwe myślenie...

@EDIT: Jeśli mamy sugerować się takim forum w tym momencie, to trzeba by zmienić politykę odnośnie banów na AC/BL, bo jest to chyba nie fair, prawda?

Opublikowano

Patrząc po pisowni pana plove "guwno" wnioskuję,że to max 16 letni płaczek,fakt podejrzane jest to jego konto na stronie z haksami,ale mimo wszystko również uważam,że nie ma dowodów na to,że je używał,równie dobrze mógł je pobrać i używać ale tylko na MM,żeby high range sobie wbić,ale nie koniecznie na FFA,bo logicznie rzecz biorąc trzeba być baranem żeby się odpalać na FFA,takie serwery są 4fun,nic nie dają.

Nesty masz rację,że jest duże prawdopodobieństwo,ale nie zmienia to faktu,że nikt na niego demka nie dał,ani nawet nie zgłosił.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To, że jest to jedynie forum i fizycznego potwierdzenia nie masz odnośnie tego, czy używa cheatów, nawet jeśli o nie prosił, to i tak na ten moment nie masz czarno na białym, że z nich korzysta. Na AC/BL czy ligach masz potwierdzenie, masz demko czyli dowód, masz fizyczne potwierdzenie tego, że ktoś korzystał już z cheatów. I owszem racja, ranga spraw jest zróżnicowana, bo tu masz tylko coś napisane na forum, w drugim przypadku masz potwierdzenie.

Róbcie jak uważacie, nie chcę tworzyć zbędnego spamu na forum, jeśli ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia i chce mi wytłumaczyć jak post na forum może być dowodem cheatowania, i my mamy się tym sugerować lecz ewidentny dowód cheatowania w postaci demek RÓWNIEŻ na innych forach już nas nie interesuje, zapraszam na PW/Steam.

• Właściciel
Opublikowano

Zgadza się, że nie ma dowodu, ale nie można w takim przypadku i z tak mocnymi zarzutami zlekceważyć to tylko dlatego, że nie bierzemy udziału w precedensach pt. "AC/BL". Bo to są dwie różne sprawy. AC/BL to są tylko portale, które udostępniają listę zbanowanych osób ( chociaż nie ma co do tego wątpliwości, że panuje tam korupcja ), zaś cshacked to już poważniejsza kwestia. Tym bardziej, że sam RZEZNIK przyznał się do tego, że ma tam konto i aktywnie uczestniczy. Tematyka tego forum skupia się praktycznie na tym, co nazwa wskazuje. Co w takim razie robi ktoś, kto chce uchodzić za osobę uczciwą? http://www.cshacked.pl/priv-waldka-vs-interwerbzz-t74644/ - ten temat wręcz oddaje całokształt omawianego zagadnienia.

W dodatku można twierdzić, że RZEZNIK ma kilka kont STEAM i nie wykluczone, że główne konto zostawia w spokoju. Ale zależało mu - wg tematu powyższego - na wykrywalności. Czy to przypadek? Nie. 

I jest jeszcze jedna kwestia, chyba wręcz przełomowa. Nawet, jeśli odpala się to nie można sądzić wprost, że również na naszych serwerach. Z drugiej strony nie można tego na ten moment, nawet, jeśli nie ma demka - wykluczyć. Taki paradoks. 

• Ustrzel fraga! (+) 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności