johnjohn Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Cześć, zarejestrowałem się tylko w celu napisania tego posta. Grałem na waszym bardzo fajnym serwerze "AWPONLY fragujemy.com", całkiem spoko do chwili gdy dostałem bana za rashowanie w sytuacji gdy jest 1 (jeden) żywy przeciwnik, a szczerze mówiać to zabiłem go z połowy mapy... Celem tego posta nie jest unban, bo znajdę sobie inny serwer awp, tylko postać admina "Tallibek" który nie ogarnia panujących zasad na serwerze(???), w dodatku jest to osoba która nie potrafi się nawet dobrze wypowiedzieć, faworyzuje znajomych graczy i pokazuje swoje chamskie ego. Tak czy siak, przykro mi że takie osoby pełnią funkcję administratora. Mam nadzieję że zrobicie jakieś kroki, aby gracze przyjemniej spędzali czas na waszych serwerach.PozdrawiamDaniel.
Tallibek Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Po pierwsze zapoznaj się z tym --> http://fragujemy.com/topic/39034-strefy-rushu-czyli-co-wolno-a-czego-nie/#entry208132 Po drugie bana dostałeś z jasnego powodu, na mapie Dust_sky przekroczyłeś strefę rashu (w żadnej z drużyn nie było 2 graczy ani minuty do końca rundy) po czym upomniałem Cię i napisałem wyraźnie na CZERWONO żebyś się wrócił, nie zrobiłeś tego więc wyciągnąłem z tego konsekwencje. Po trzecie jestem ciekaw czym się sugeruje Twoja osoba twierdząc że nie potrafię się dobrze wypowiedzieć, faworyzuje znajomych graczy i pokazuje swoje "chamskie ego". Po czwarte nie pisz bzdur typu "tylko postać admina "Tallibek" który nie ogarnia panujących zasad na serwerze(???)" gdyż na serwerze było widać że sam tych zasad nie znałeś. To tyle z mojej strony. Pozdrawiam. 2
frez Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zły dział. http://fragujemy.com/forum/320-awp-odwo%C5%82ania-i-skargi/
frez Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi