Otek Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Chciałbym przedstawić Film Promujący serwera FFA którego jestem Autorem Podziękowania dla Dameq, Ezra i NC+ za pomoc. 15
Samax Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Podoba mnie się to ^^ ze swojej strony jedyne co bym zmienił to czcionkę i ewentualnie ustaw wszystkie napisy wyśrodkowane i będzie git, spróbuj czcionkę Arial Narrow, powinno tu pasować bardzo dobrze :) Pozdrawiam
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Pomysł zarąbisty. Dobrze i ładnie pokazane te efektowne akcje z serwera, lecz ten tekst jakoś do mnie nie przemawia. Tak jak Pan wyżej napisał, spróbuj urozmaicić to poprzez zmienianie czcionki bo jak dla mnie, białe, niewyśrodkowane napisy na czarnym tle, które zostały napisane zwykłą czcionką nie wyglądają za ładnie. To jest tylko moja opinia i Ty oraz inny użytkownicy nie muszą się ze mną zgadzać. 2
neXo Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zawieszony Opublikowano 13 Kwietnia 2016 ładna promka serwera :D jedyne co bym zmienił to muzyczkę, ale kto co lubi..
Otek Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Wezmę pod uwagę wasze rady i następnym razem zrobię lepsze. Ogólnie pierwszy raz takie coś robiłem i sam myślałem że gorzej to wyjdzie.
Creyu Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Akcje mogłyby być troszkę lepsze, napisy koszmarne, troszkę wieje amatorką, chociaż sama inicjatywa dobra. 5
LewuseQ Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Spoko promka serwerka ;D
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Pomysł dobry, wykonanie nawet też :) 2
Vesp3r Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Ladnie to zrobiles widac ze sie postarales !
jd god Opublikowano 1 Maja 2016 Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2016 Starasz się na rzecz serwera, szacunek. ;)
lesio03 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zawieszony Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Można rozpowszechniać na pewno co?
SzopeeN Opublikowano 13 Maja 2017 Wykluczony Opublikowano 13 Maja 2017 Jest to ciekawa promocja serwera i w sumie można by to rozpowszechnić.
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 18 Grudnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi