Skocz do zawartości

[KOSZ] Film promujący

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko. A czy miałbyś ochotę zrobić coś w stylu gameplay ZM ? Wytłumaczenie sensu rozgrywki wygląd sklepu etc wszystko wszystko... ?

Opublikowano

Spoko. A czy miałbyś ochotę zrobić coś w stylu gameplay ZM ? Wytłumaczenie sensu rozgrywki wygląd sklepu etc wszystko wszystko... ?

Fajnie gdyby coś jeszcze w tym filmiku ktoś powiedział, a nie machał tylko myszką nad item'em :)

P.S Bez urazy, ale mnie osobiście filmik nie porwał :(

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Właśnie to miałby pokazywać gameplay, normalny opis rozgrywki/moda z głosowym komentarzem. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Filmik nie porywa. Jeśli ma to promować musi być jakaś akcja typu "pociąg' pchających się  do ostatniego humana, palące się ZM. Ty pokazałeś mapkę  i wgl. Najlepszym filmem promującym  było by nakręcenie jakiejś akcji przez dobrego gracza który kosi ZM.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

No fakt szału nie ma . Początek taka spokojna nuta ... pózniej myślałem , że będzie takie pierdolnięcie no , ale ... . Jak by zrobić taki filmik gameplay i taką mocniejszą nute do filmiku to hit . I ten początek fajnie pokazany znów d2 i znów to samo nudy nudy a na zm akcja energia :)

Opublikowano

E tam gadanie. Chłopaki zrobili i wg. Mnie jest nawet spoko. Lepszy taki projekt niż żaden, przynajmniej można na czymś bazować, coś poprawić i takie tam. Fajna robota chłopaki i dobrze, że się do tego w ogóle zabraliscie :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No jak to mówią " lepszy rydz jak nic "

Można przecież coś drugiego zrobić na początek bardzo dobrze jest przedstawione tak wszystko ogółem.

Opublikowano

Chłopaki się postarali zawsze można coś dodać,ulepszyć.

Opublikowano (edytowane)

Nie od razu Rzym zbudowali. Chłopak się postarał a teraz trzeba go tylko nakierować na odpowiedni kierunek ;)

Edytowane przez Arni
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności