Kruszon69 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Chciałby pokazać oto te dzieło które udało mi się stworzyć wraz z kolegą https://www.youtube.com/watch?v=folsB0YyM-s Czekam na komentarze :D 13
Houy Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2016 @Kruszon Dobrze nam to wyszło ;-) 1
Minka Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zajebiście Tobie to wyszło :)
Siema Rysiu ! Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Pozytywny filmik :) :P
Moze Kuleczke W Dynke ? Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2016 jest dobrze :)
Szyderca Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Spoko. A czy miałbyś ochotę zrobić coś w stylu gameplay ZM ? Wytłumaczenie sensu rozgrywki wygląd sklepu etc wszystko wszystko... ?
Master Yoga Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Spoko. A czy miałbyś ochotę zrobić coś w stylu gameplay ZM ? Wytłumaczenie sensu rozgrywki wygląd sklepu etc wszystko wszystko... ? Fajnie gdyby coś jeszcze w tym filmiku ktoś powiedział, a nie machał tylko myszką nad item'em :) P.S Bez urazy, ale mnie osobiście filmik nie porwał :( 1
Szyderca Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Właśnie to miałby pokazywać gameplay, normalny opis rozgrywki/moda z głosowym komentarzem.
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Filmik nie porywa. Jeśli ma to promować musi być jakaś akcja typu "pociąg' pchających się do ostatniego humana, palące się ZM. Ty pokazałeś mapkę i wgl. Najlepszym filmem promującym było by nakręcenie jakiejś akcji przez dobrego gracza który kosi ZM. 1
FaaR Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2016 No fakt szału nie ma . Początek taka spokojna nuta ... pózniej myślałem , że będzie takie pierdolnięcie no , ale ... . Jak by zrobić taki filmik gameplay i taką mocniejszą nute do filmiku to hit . I ten początek fajnie pokazany znów d2 i znów to samo nudy nudy a na zm akcja energia :)
Karysu Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2016 E tam gadanie. Chłopaki zrobili i wg. Mnie jest nawet spoko. Lepszy taki projekt niż żaden, przynajmniej można na czymś bazować, coś poprawić i takie tam. Fajna robota chłopaki i dobrze, że się do tego w ogóle zabraliscie :)
Zasłużony Fragowicz R@MBO! Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2016 No jak to mówią " lepszy rydz jak nic " Można przecież coś drugiego zrobić na początek bardzo dobrze jest przedstawione tak wszystko ogółem.
jaca Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Chłopaki się postarali zawsze można coś dodać,ulepszyć.
Arni Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Elitarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie od razu Rzym zbudowali. Chłopak się postarał a teraz trzeba go tylko nakierować na odpowiedni kierunek ;) Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Arni 2
Szyderca Opublikowano 15 Września 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Września 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi