Mariusz Piekarski Opublikowano 30 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Marca 2016 Siemanko mordki dzis zbanowal mnie bart za mikro po mutacji chodz mam 18 lat ten typo mnie zbanowal nie jestem obcykany na forum wiec pisze ten temat wezcie cos z tym zrobcie...
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 30 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Marca 2016 Napisz według wzoru, i po zatym nie ten dział.
Mariusz Piekarski Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Marca 2016 Napisz według wzoru, i po zatym nie ten dział. jakiego wzoru ? wysrane mam czy ten dzial czy nie, wina admina nie moja 4
Mariusz Piekarski Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Marca 2016 Napisz według wzoru, i po zatym nie ten dział. moj nick to kaliber55 odbanujcie mnie bo to bez sensu...
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 30 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Marca 2016 A my mamy wysrane na Ciebie skoro nie potrafisz się dostosować do prostych zasad które tu panują, książę drogi.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 30 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Marca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi