Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na:  gracza
Twój nick podczas gry: Kubson
Nick osoby posądzanej: MrZbora
Dlaczego składasz skargę: Ciągle lamie regulamin - skraca ile w lezie ... , wyzywa przez mikrofon 13 - latek mikro 16+ , zero adminow na deathrunie ... Bugowanie hp ...
Opis sytuacji: Skraca , Buguje , wyzywa , skanuje 
Dowódhttp://www60.zippyshare.com/v/LAnxvbbG/file.html
Uwagi: 18:35 - cały czas , co dzień ... 

Proszę o surową kare dla tego gracza myslę ,ze te zgłoszenie nie jest juz pisane pierwszy raz na tego gracza :)

PS: Chwali się ,ze ma admina i grozi wszystkim ,ze da permy jak ktos kampi / skanuje ...

Jak uda mi się zobaczyc jak tak pisze , chętnie zrobię screnna i podesle

Pozdrawiam

Kubus <3

Opublikowano

Myślę że mogę się wypowiedziec w tej sprawie. MrZbora cały czas kampi i skraca ile wlezie. I jeszcze beszczelnie kłamie mówiąc że ma admina i wszystkim da bany. Namawia również innych graczy do skracania.  I jeszcze do tego buguje hp. Myślę że kara go nie ominie. 

Opublikowano

Prosiłbym o wykasowanie jego rekordów bo ma większość ze skrótów i o jakiegoś dłuższego bana. Kubson ty też wyzywasz i piszesz teksty typu "mam znajomych w administracji" :<

• 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Niestety, z naszej winy nie dopatrzyliśmy terminu rozpatrzenia skargi i nie możemy zbanować, gdyż dowód przepadł. Przepraszamy za zaistniały problem.

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności