KubaNaDeath Opublikowano 16 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2016 Skarga na: graczaTwój nick podczas gry: KubsonNick osoby posądzanej: MrZboraDlaczego składasz skargę: Ciągle lamie regulamin - skraca ile w lezie ... , wyzywa przez mikrofon 13 - latek mikro 16+ , zero adminow na deathrunie ... Bugowanie hp ...Opis sytuacji: Skraca , Buguje , wyzywa , skanuje Dowód: http://www60.zippyshare.com/v/LAnxvbbG/file.htmlUwagi: 18:35 - cały czas , co dzień ... Proszę o surową kare dla tego gracza myslę ,ze te zgłoszenie nie jest juz pisane pierwszy raz na tego gracza :) PS: Chwali się ,ze ma admina i grozi wszystkim ,ze da permy jak ktos kampi / skanuje ... Jak uda mi się zobaczyc jak tak pisze , chętnie zrobię screnna i podesle Pozdrawiam Kubus <3
witekPL Opublikowano 16 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2016 Myślę że mogę się wypowiedziec w tej sprawie. MrZbora cały czas kampi i skraca ile wlezie. I jeszcze beszczelnie kłamie mówiąc że ma admina i wszystkim da bany. Namawia również innych graczy do skracania. I jeszcze do tego buguje hp. Myślę że kara go nie ominie.
mikoo Opublikowano 16 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Marca 2016 Prosiłbym o wykasowanie jego rekordów bo ma większość ze skrótów i o jakiegoś dłuższego bana. Kubson ty też wyzywasz i piszesz teksty typu "mam znajomych w administracji" :<
Właściciel GET Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Niestety, z naszej winy nie dopatrzyliśmy terminu rozpatrzenia skargi i nie możemy zbanować, gdyż dowód przepadł. Przepraszamy za zaistniały problem.
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi