Forestptp Ptp Opublikowano 13 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2016 dostałem bana za to ze napisałem adminowi ze zawodnik mojej druzyny obraża rodzicow .. zacytowałem go po czym sam zostałem zbanowany.. to jest szczyt chamstwa takie postępowanie z graczami oczekuje na szybka odpowiedz co dalej?? znam ewentualnie nick człowieka który ubliżał ..i możecie to sprawdzić jakoś.. nie mam zamiaru korzystac z programow zmieniajacyh ip bo jestem niewinny... pisze poraz kolejny ten temat bo chce zeby ktos zareagował moj nick podczas grania to daro 022 i dostałem bana na DD2 wczoraj o 12 w nocy Użytkownik daro022
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 13 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2016 Zły dział z tego co wiem to grasz na dd2 1.6 a nie GO. I prosimy według wzoru napisać, inaczej nie będzie rozpatrywane.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 13 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS:GO - Fragujemy.com → [CS:GO] DM ONLY DD2 at Fragujemy.com do Serwery CS:GO - Fragujemy.com → [CS:GO] DM ONLY DD2 at Fragujemy.com → [DM] Odwołania i skargi → Archiwum odwołań i skarg
Właściciel GET Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Właściciel Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi