BaNanN Opublikowano 28 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Nick jakiego używasz BaNanNWiek 20Staż gry Counter-Strike 2009 roczna przerwa między 2014-2015Staż gry na serwerze pół roku często zmieniałem nick różne dodatki miałem do :Banan :Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com - NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcje - TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji amina - podstawowa oczywiście, reszta wymaga przypomnieniaGodziny w jakich grasz - nie mogę napisać dokładnie ponieważ mam co tydzień nowy grafik nigdy nie mam tak samo do pracy ale najczęściej gram późnym wieczorem do ranaKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem -Jestem komunikatywną osobą, wyrozumiały do pewnego momentu i dobrze dogaduje się z ludźmiZdarza się że mi także puszczają nerwy ale jak nam wszystkimMam poczucie humoru ,nie obrażam się o byle coO admina startuje ponieważ usłuszałem od pewnego admina że się nadajeOświadczam że posiadam STEAM - STEAM_0:0:163389964Jest to nowy STEAM ponieważ mój laptop został w Polsce na którym grałem :) a nie pamiętałem do niego haseł , dlatego zakupiłem nowy jak i nowe konto na forum , na serwerze jestem codziennie można zapytać admina LOw Pozdrawiam Edytowane 28 Lutego 2016 przez BaNanN
Indyk Opublikowano 28 Lutego 2016 Wykluczony Opublikowano 28 Lutego 2016 ja Cie jakoś nie kojarzę , jak na razie na NIE.
Właściciel GET Opublikowano 28 Lutego 2016 Właściciel Opublikowano 28 Lutego 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi