Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz: Ixmous
Staż gry Counter-Strike: 4 lata
Staż gry na serwerze: 2H - wiem ze mało ale nadrobię :) 
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK
Godziny w jakich grasz: od Poniedziałek-Piątek [ 4-5H] a w Weekendy [ 6-8H]
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem Osobą która nie znosi Cheterów i powinno banować tych graczy , lubię pomagać graczą także zapraszać ich na Forum , Jako Admin zawszę bedę dużo aktywny.

Dario203,
Zbyt krótki czas gry na serwerze. Podanie odrzucam.
  • Śmiech 7
  • Szok 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem adminem:   nocnym / dziennym / porannym
Nick jakiego używasz:  Murzyn
Staż gry Counter-Strike:  10 lat z przerwami
Staż gry na serwerze: jakies 3 lata
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com - tak

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK ( ale sporo lat temu )
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: nie
Godziny w jakich grasz: zależy od pracy robie w systemie 4 brygadowym
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem - 

- Chciałby pomóc w rozwijaniu się serwera.

- Wzmocnić ład i porządek który panuje na serwerze szczególnie  po ostatnich czystkach

- Gram w miare często

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:  STEAM_0:0:127926048

Dario203,
Jesteś przyjęty, zapoznaj się z tematem: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-admina-w-sie%C4%87-fragujemy.com/ W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Ekstra 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jestem adminem: nocnym / dziennym / porannym
Nick jakiego używasz: Sorry
Staż gry Counter-Strike: Ok. 10 lat
Staż gry na serwerze: +/- 3 lata
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK, kilkukrotnie wstawiałem screeny
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIE
Godziny w jakich grasz: Zależnie od pracy, czasem jest to rano, czasem południe a czasem noc
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:

Posiadam dużą wiedzę na temat gry. Jestem osobą spokojną, kulturalną, pomocną, obiektywną, konsekwentną.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:37886215

Dario203,
Jesteś przyjęty, zapoznaj się z tematem: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-admina-w-sie%C4%87-fragujemy.com/ W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jestem adminem: nocnym / porannym
Nick jakiego używasz:  AspiratiO_Crew!
Staż gry Counter-Strike: Ok. 14 lat  ( Z PRZERWAMI )
Staż gry na serwerze: +/- 1,5 roku
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Nigdy Ponieważ nie czituje i nie gram podejrzanie Pozdrawiam
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję:  TAK i to dosyć długo
Godziny w jakich grasz: Zależnie od pracy, czasem jest to rano, czasem południe a czasem noc

Lubie grac czysto i nie lubie jak wbijają mi odpaleni gracze poprostu mam wolne chwile w których lubie grac a nie ma administracji na serwerze Pozdrawiam Aspi !

Oświadczam, że posiadam STEAM.  MOJ STEAM_0:1:159731586

Dario203,
Dario203,
Decyzja cofnieta z powodu braku dalszego zainteresowania gracza.
  • Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Jestem adminem: Nocnym i dziennym
Staż gry Counter-Strike: 8 Lat
Staż gry na serwerze: Ponad dwa tygodnie lecz wcześniej  grałem na brata koncie .
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:  NIE
Godziny w jakich grasz: 13 -24
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY]

•  Mam bardzo duże doświadczenie , miałem swój serwer DD2, wielokrotnie byłem adminem oraz dokładnie 3 razy byłem opiekunem.
  • Często przebywam na ts3 .
  • Aktywnie angażuje się w życie serwera i forum. Jestem bardzo miły , kulturalny oraz mam poczucie humoru .
  • Bardzo podoba mi się atmosfera panująca na serwerze ,
  • Znam zasady ortografii  i interpunkcji . 
  • Łatwo zawieram nowe znajomości .
  • Wydaje mi się . że  jestem lubiany na serwerze .
  • Jestem po mutacji .
  • Umiem się bawić .
  • Spełniam wymagania.
  • Chce pomóc .

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:418923570

Dario203,
Podanie ładnie napisane. Podoba mi się. Starannie i czytelnie. Adminów proszę o opinie w naszym nowym pw które dziś założyłem. Zastanawiam się jak w wieku 16 lat byłeś 3x adminem. 3x opiekunem. I miałeś serwer swój. Ja gram prawie 20 lat w tą grę. W 1.6 mam przegrany ponad rok non stop i 3x byłem adminem 1 opiekunem, z tym że opiekun był tutaj po adminie. Albo zacząłeś grać już u Mamy w brzuchu albo byłeś adminem po 3 miesiące. Zastanawiając jest ilość funkcji. Poproszę na pw podać mi na jakich sieciach i serwerach pełniłeś funkcje.
Dario203,
Za krótko jeszcze u nas grasz żeby dostać admina. Pograj z miesiąc, daj się poznać i wtedy złóż podanie w normalnym trybie. Podanie odrzucam.
  • Karambit w plecy (-) 2
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: nocnym / dziennym / porannym
Nick jakiego używasz: Gibonekkk [to mój podstawowy nick na którym często gram, jednak czasem zmieniam na np. ~Gibonekkk~ ]
Staż gry Counter-Strike: koło 7-8lat
Staż gry na serwerze: około roku
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE
Godziny w jakich grasz: zależy od dnia tygodnia, najczęściej rano od 9-10, w ciagu dnia od 12-17, w nocy od 22-3/4
-znam amx

-sporo czasu gram na waszyn serwerze,

- brak adminów
-chcę karać cheterów i graczy uprzykrzających grę innym graczą
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:443741933

Edytowane przez Gibonekkk
GET,
Przyjęty. Zapoznaj się z: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-admina-w-sie%C4%87-fragujemy.com/
  • Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: nocnym / dziennym 

Nick jakiego używasz: K44 KarmazynowyTygrysek
Staż gry Counter-Strike: Zaczęło się od Half-Life a z cs od 1999r/2000
Staż gry na serwerze: Minutes Played: 13596
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK  http://bany.fragujemy.com/bans/24264.html   http://bany.fragujemy.com/bans/24377.html
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIE
Godziny w jakich grasz: od poniedziałku do poniedziałku  po południu, tak mniej więcej między 18-23, zaś w weekendy jak jest czas 

-wieloletni staż w counter-strike

-regularność, stałość

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [STEAM_0:1:34499682]

Edytowane przez k44tygrysek
Dario203,
  • Ustrzel fraga! (+) 6
Opublikowano

Jestem adminem: nocnym / dziennym / porannym - kiedy tylko mam wolny czas 
Nick jakiego używasz: ` Dank0 #nr1.exe

Staż gry Counter-Strike: od 2008r
Staż gry na serwerze: dokladnie nie pamietam, ale sporo
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK, byłem karany 2x, powód to ssy, ale oczywiscie czyste
Godziny w jakich grasz: Róznie, ale jak juz wejde to gram dłuższy czas
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Chce pomóż w ogarnianiu serwera, często bywa tak że nie ma admina a na serwie chaos . Mam doświadczenie w adminowaniu , za dawnych lat sam miałem własną serwerownie.
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:39005897

Dario203,
  • Ustrzel fraga! (+) 4
  • 2 miesiące temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

W dniu dzisiejszym zostaje otwarta szybka rekrutacja. Na chwilę obecną poszukujemy dwóch porannych adminów. 

Podania proszę składać w tym temacie według wzoru, który został podany w pierwszym poście tego tematu.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: nocnym / dziennym / porannym - każdym po trochu! Ale ostatnio zaczęłam grywać w godzinach porannych/południowych.

Nick jakiego używasz: Świnka Peppa
Staż gry Counter-Strike: leci mi już 4 rok, fiu fiu.
Staż gry na serwerze: https://www.gametracker.com/player/Świnka Peppa/193.33.177.193:27015/ -> z GT wynika, że 4 miechy będą.
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina:  TAK + kilka komend zapewne będę musiała sobie odświeżyć. :) 
Godziny w jakich grasz: w zależności od zajęć na uczelni - grywam od godzinnych porannych po nocne.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY]

1. Myślę, że przyda się kobieca ręka w administracji, żeby utemperować tych wszystkich adminów w naszym gronie, hihi :D

2. Grywam o różnych porach dnia, więc będę elastycznym adminem + dodatkowo mogę wchodzić tylko zbanować, gdy dostanę zgłoszenie na steam albo forum.

3. Mam duży dystans do gier (jak i samej siebie - polecam każdemu!) oraz ZAZWYCZAJ jestem spokojna, więc banowanie w nerwach i pod wpływem emocji u mnie nie wystąpi - uważam to za ważną cechę admina.
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:441826152

Wymagania:

STEAM oraz brak blokady VAC na nim ✔️

Wiek powyżej 16 - ale liczy się przede wszystkim dojrzałość, dlatego można warunkowo przyjąć osoby mające mniejszy próg wiekowy. ✔️

Brak posiadania funkcji lub przywilejów (np. admin serwera, moderator) na innych sieciach serwerów. ✔️

Podstawowa wiedza w zakresie gry, serwera oraz obowiązków i funkcji adminowskich. ✔️

Ukończenie mutacji lub głos na poważnym poziomie - podobno mam męski głos, więc się chyba wliczam w tą mutację, haha :D

Posiadanie i używanie mikrofonu.✔️

Humor! ✔️

EDIT:

Odniosę się do wypowiedzi Berso, bo uważam, że jego osąd jest troszeczkę przesadzony.

1. Jeżeli do grona administracji nie mogą należeć użytkownicy płci żeńskiej, to proszę @GET albo @KlaunSzyderca lub innego administratora o dodanie tego w wymaganiach, bo gdybym wcześniej o tym wiedziała, to bym podania nie składała. Btw pierwszy raz się spotykam z sytuacją, żeby płeć miała jakiekolwiek znaczenie w adminowaniu, bo to zależy już od człowieka, a nie płci. 

2. Co do "kobiecej ręki" - to były zwykłe śmieszki, żeby rozluźnić atmosferę - specjalnie na koniec dałam minkę. Od kiedy wszystko jest brane tak na poważnie? 

3. Co do mojej wypowiedzi o możliwości wejścia na serwer, gdy dostanę info na steam/forum - wydawało mi się, że to oczywiste, że pójdę zbanować, gdy chodzi o typowego odpaleńca (np. aimera), przez którego wychodzi połowa serwera. Przecież wiem, że adminowanie polega na czymś więcej, niż banowaniu, nie popadajmy w takie skrajności...

Edytowane przez Świnka Peppa
  • Ustrzel fraga! (+) 3
  • Serduszko fragowe (+) 6
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Moja ostatnia wypowiedź na powyższe podanie wywołała dość spore oburzenie na sieci - po części to rozumiem i się temu nie dziwie. Chciałbym jednak podkreślić, że nie chciałem urazić Nikoli jak i reszty kobiet, które sprawują funkcje admina na innych serwerach naszej sieci, jak i kobiet, które biorą aktywny udział na poszczególnych serwerach. Przyznaję, że niektóre słowa nie powinny paść z moich ust, za co wszystkich przepraszam, a w szczególności Nikolę - po części zostało to wyjaśnione na PW. Śmiało mogę przyznać, że jestem na sieci już spory kawałek czasu oraz dość długo sprawuję funkcję opiekuna serwera - przez ten czas w którym sprawuję tą funkcję było wiele różnych, a zarazem ciężkich przypadków z adminami - wszelakie spory, konflikty, kwasy (jak zwał tak zwał). Nie mam dobrych wspomnień z kobietami, które sprawowały funkcję admina - z tego też powodu jestem uprzedzony do tego żeby kobieta sprawowała takową funkcję na serwerze, który jest pod moją jak i reszty adminów opieką. Kolejny raz chciałbym podkreślić, że nie jest to dyskryminacja kobiet, a w poprzedniej mojej wypowiedzi podanie nie zostało odrzucone z powodu, że obecny kandydat jest płci żeńskiej. Wiem, że zasłużyłem na "zjeby" od osób wyżej postawionych ode mnie i w 100% to akceptuję, bo niektóre słowa po prostu nie powinny być napisane na forum publicznym. Jest mi przykro z tego powodu, tak jak i z tego, że wszyscy czytelnicy uczepili się tylko tego jednego wątku, a przecież nie napisałem tylko tego "jednego zdania", które wywołało tak wielkie oburzenie.

@ Podanie
@Świnka Peppa nie będę wypowiadać się na słowa, które dodałaś po edycji swojego postu - myślę, że na to wszystko odpowiedziałem Ci w rozmowie prywatnej. Chciałbym kolejny raz zaznaczyć, że to nie jest nic osobistego - jestem uprzedzony do ludzi, a w szczególności do kobiet po akcjach, które miały miejsce w gronie administracji. Była prowadzona rozmowa na twój temat z wieloma osobami, nawet osoby trzecie wyrażały swoją opinię i jedna z nich po części miała rację. Nikomu nie da się dogodzić i w tym momencie przepraszam wszystkich obecnych członków ekipy Only DD2 za moją decyzję. Nie jest to rekompensata za to co napisałem prędzej - bardziej wziąłem do siebie to, co niektórzy mi napisali oraz to, że czas coś zmienić, a w szczególności dystans do innych ludzi. Jeżeli pomimo tego co napisałem nie zraziłaś się do końca to dam Ci szansę. W chwili obecnej dodaję Ci rangę nowego admina i czekam na kontakt z twojej strony - mam nadzieję, że nie w celu zrezygnowania z podania, a ustalenia terminu na rozmowę kwalifikacyjną.

PS. Jeszcze raz PRZEPRASZAM - każdy popełnia jakieś błędy.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Zmieszanie 1
  • Ekstra 2
  • Serduszko fragowe (+) 4
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick jakiego używasz: scarley jones
Staż gry Counter-Strike: W cs'a gram od 2013.
Staż gry na serwerze: Około 2 tygodnie.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: Tak kilka lat temu.
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Tak
Godziny w jakich grasz: 14 do 20 coś takiego a w soboty od rana do wieczora.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Myślę, że kilka osób z serwera mnie już poznało :) Uważam, że zasługuję na stanowisko admina ponieważ jestem wyrozumiały, nie wchodzę w kłótnie.  W godzinach gdy nie ma admina na serwerze jestem bezradny gdy widzę odpalonego typa. Kilka lat temu byłem już adminem na jakimś serwerze i ludzie byli ze mnie zadowoleni.
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:  STEAM_0:0:97664 // 76561197960461056

Bersiak!,
Twierdzisz, że na serwerze grasz od dwóch tygodni, a według GT grasz od początku listopada i masz przegrane ledwo 2 godziny. Idiotów szukaj gdzie indziej. ODRZUCAM!!
  • Karambit w plecy (-) 5
Opublikowano
W dniu 26.02.2016 o 14:06, Berso napisał:

Szybka rekrutacja na admina:  OTWARTA !!! 

Podanie proszę składać w tym temacie według poniższego wzoru:

Nick jakiego używasz:
Staż gry na serwerze:
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.comTAK [LINK DO TWOICH BANÓW W FRAGBANS] / NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji adminaTAK/NIE
Godziny w jakich grasz:
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem[MINIMUM 3 ARGUMENTY]
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID]

Wymagania:

• STEAM oraz brak blokady VAC na nim.
  • Wiek powyżej 16 - ale liczy się przede wszystkim dojrzałość, dlatego można warunkowo przyjąć osoby mające mniejszy próg wiekowy.
  • Brak posiadania funkcji lub przywilejów (np. admin serwera, moderator) na innych sieciach serwerów.
  • Podstawowa wiedza w zakresie gry, serwera oraz obowiązków i funkcji adminowskich.
  • Ukończenie mutacji lub głos na poważnym poziomie.
  • Posiadanie i używanie mikrofonu.
  • Humor! 

Rekrutacja otwarta do odwołania!

Nick jakiego używasz:Mów mi Carrot
Staż gry Counter-Strike:3 lata
Staż gry na serwerze:6 miesięcy 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIE
Godziny w jakich grasz:16 - 22

- gram duzo razy w tygodniu na tym serwerze 

- nie jestem zły w stosunku do innych graczy 

- mógłbym wprowadzić porządek na serwery gdy nie ma adminów online 
Oświadczam, że posiadam STEAM. 

https://steamcommunity.com/profiles/76561198309319336/edit

Bersiak!,
Powinieneś zacząć się modlić o rozum do głowy, tak jak kolega wyżej. ODRZUCAM!!
  • Karambit w plecy (-) 3
  • Zmieszanie 1
  • Śmiech 2
Opublikowano (edytowane)

Nick jakiego używasz: Poszefka
Staż gry Counter-Strike: 7 lat
Staż gry na serwerze: 2 lata 
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK za drobne przewinienia, nigdy za oszustwo
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK
Godziny w jakich grasz:17-22
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Mam długi staż na serwerze, dogaduje się z adminami, zawsze staram się informować na bieżąco co się dzieje na serwerze, zgłaszam jeśli trzeba, staram się wspomagać w pilnowaniu porządku i chce pomóc w dalszym rozwoju serwera i zrobić wszystko aby graczom grało się jak najlepiej.
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [1563 STEAM_0:0:6756228   0 13:42   33    0]

Przepraszam ze edytuje , ale coś mi się zepsuło na komputerze . 

Edytowane przez Poszefka
Bersiak!,
Zostajesz przyjęta. Proszę zapoznać się z tym tematem https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-16-csgo-wprowadzenie-nowego-admina-w-sieć-fragujemycom/ oraz proszę o kontakt na PW/STEAM.
  • Ustrzel fraga! (+) 4
  • Szok 1
  • Ekstra 1
Opublikowano (edytowane)

Nick jakiego używasz:  Debiec
Staż gry Counter-Strike:  11 Lat Steam, 2 lata non steam.
Staż gry na serwerze:  ok 1.5 miesiąca
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK kilka lat temu
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Tak, lecz niektóre komendy do odświeżenia 
Godziny w jakich grasz: 8-24
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Gram dość często na serwerze, nie lubię oszustów którzy psują grę normalnie grającym graczom, dość często podczas gry spotykam czitera i właśnie w tym czasie nie ma żadnego admina na serwerze, dzięki przyznaniu odciąży się trochę adminów ( Sorry i Murzyn) którym często muszę zawracać głowę na steam że ktoś odpalony :D 
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:  STEAM_0:1:15019918

Edytowane przez Debiec
Bersiak!,
Zostajesz przyjęty. Proszę zapoznać się z tym tematem https://fragujemy.com/topic/35514-faq-cs-16-csgo-wprowadzenie-nowego-admina-w-sieć-fragujemycom/ oraz proszę o kontakt na PW/STEAM.
  • Ustrzel fraga! (+) 3
  • Śmiech 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Z dniem dzisiejszym szybka rekrutacja zostaje zamknięta do odwołania.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności