bacowniK Opublikowano 18 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Witam po dłuższej przerwie w MTA postanowiłem wrócić. :D Tylko jest mały problem Gdy wbijam na serwer po pobraniu mapki zawiesza mi się to kółeczko i cały komp i trzeba resetować. Jeszcze przed wbiciem na serwer pobraniem mapki wszystko śmigało bo grałem na jakimś truck'u. Wszedłem pobrałem mapkę DayZ i wtedy padło i każdy serwer się zwiesza. Później udało mi się wbić na inny serwer DayZ i gdy tam pobrałem mapkę to w ogóle Mta się odpalić nie chciało. Reinstalowałem Gta i Mta lecz dalej nic się nie dzieje. Dodam, że przed zmianą dysku bo mi padł wszystko śmigało ale to było na wakacje 2015. Specyfikacje Pc:1 RAM ddr2 GeForce 7100 256 mb (podkręcony ze 128 w biosie)Intel Celeron 2,44 GHzPotwór to to nie jest ale działać musi. :x Posta napisałem tutaj na forum bo gdzie znajdę takich ekspertów jak nie tutaj :D Aha i nie wiem czy w dobrym temacie dałem ale nie mogłem znaleźć innego do czego bym mógł to pod pasować. Edytowane 18 Lutego 2016 przez bacowniK
Właściciel GET Opublikowano 18 Lutego 2016 Właściciel Opublikowano 18 Lutego 2016 Czy problem występuje na innych serwerach również?
bacowniK Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2016 Na początku nie, a gdy tylko odpaliłem serwer i pobrałem mape DayZ to już na wszystkich. Może to od małej ilości miejsca na dysku?
Właściciel GET Opublikowano 18 Lutego 2016 Właściciel Opublikowano 18 Lutego 2016 Czyli problem jest na innych serwerach MTA również?
Właściciel GET Opublikowano 18 Lutego 2016 Właściciel Opublikowano 18 Lutego 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe serwery - Fragujemy.com → [MTA] DayZ at Fragujemy.com → [MTA] Offtopic serwera do Gry → Problemy z grami
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 23 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2016 Podaj ilość miejsca wolnego na dysku na którym masz MTA. Jak miałem mało miejsca to też nie mogłem załadować serwerów.
bacowniK Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2016 Przepraszam za brak odpowiedz. A miejsce na dysku z Mta to 4,62 GB a próbowałem na innym instalować, na którym mam 456 MB wolnego.
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 5 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2016 Zwolnij trochę wiecej miejsca na dysku. Niestety, moze byc tak że pomoże dopiero format.
haikoo Opublikowano 10 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2016 Format albo masz za mało ramu. Polecam mieć 8 i większość gier śmiga. po prostu twój komp może być przeciążony.
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 13 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2016 Do MTA nie potrzeba bóg wie ile ramu. Aczkolwiek 1GB DDR2 może stanowić problem.
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 15 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Marca 2016 Problem został rozwiązany?
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 27 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2016 Udało się naprawić?
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Brak zainteresowania, zamykam.
Krystek Opublikowano 8 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 8 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi