Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam po dłuższej przerwie w MTA postanowiłem wrócić.   :D Tylko jest mały problem Gdy wbijam na serwer po pobraniu mapki zawiesza mi się to kółeczko i cały komp i trzeba resetować. Jeszcze przed wbiciem na serwer pobraniem mapki wszystko śmigało bo grałem na jakimś truck'u. Wszedłem pobrałem mapkę DayZ i wtedy padło i każdy serwer się zwiesza. Później udało mi się wbić na inny serwer DayZ i gdy tam pobrałem mapkę to w ogóle Mta się odpalić nie chciało. Reinstalowałem Gta i Mta lecz dalej nic się nie dzieje. Dodam, że przed zmianą dysku bo mi padł wszystko śmigało ale to było na wakacje 2015. 

Specyfikacje Pc:
1 RAM ddr2

GeForce 7100 256 mb (podkręcony ze 128 w biosie)
Intel Celeron 2,44 GHz
Potwór to to nie jest ale działać musi. :x Posta napisałem tutaj na forum bo gdzie znajdę takich ekspertów jak nie tutaj :D Aha i nie wiem czy w dobrym temacie dałem ale nie mogłem znaleźć innego do czego bym mógł to pod pasować.

Edytowane przez bacowniK
Opublikowano

Na początku nie, a gdy tylko odpaliłem serwer i pobrałem mape DayZ to już na wszystkich. Może to od małej ilości miejsca na dysku?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Podaj ilość miejsca wolnego na dysku na którym masz MTA.

Jak miałem mało miejsca to też nie mogłem załadować serwerów.

Opublikowano

Przepraszam za brak odpowiedz. A miejsce na dysku z Mta to 4,62 GB a próbowałem na innym instalować, na którym mam 456 MB wolnego.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zwolnij trochę wiecej miejsca na dysku.

Niestety, moze byc tak że pomoże dopiero format.

Opublikowano

Format albo masz za mało ramu. Polecam mieć 8 i większość gier śmiga. po prostu twój komp może być przeciążony.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Do MTA nie potrzeba bóg wie ile ramu.

Aczkolwiek 1GB DDR2 może stanowić problem.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Problem został rozwiązany?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności