MrQuizex Opublikowano 20 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 Witam nazywam się Mateusz mam 15 lat. Nick w grze: MrQuizexZnam mapę na pamięć. W GTA SA gram od małego. Zastrzelić kogoś też się zdarzy. Umiem prowadzić autka 10/10. Komunikatory TS/SKYPE/MUMBLE Słuchawki i mikro nawet dają radę, ale jestem w trakcie mutacji :/
Zasłużony Fragowicz None Opublikowano 20 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Marca 2016 MrQuizex, grupa została zamknięta
Rudymir Opublikowano 21 Marca 2016 Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2016 Witam chciałbym dołączyć do gangu wiem że nie ma aktualnie rekrutacji ale jestem bardzo zainteresowany wstąpieniem w wasze szeregi, mam 19 lat posiadam mikrofon, słuchawki, Ts, prowadzenie pojazdów to moja mocna strona jak i strzelanie, na serwerze Wojny Gangów jestem w top 10, w Gta gram bardzo długo a w MTA 3 lata, (dayz 1 rok) Chciałbym dodać że mam mało postów na forum ponieważ nie zakładałem konta na forum, na serwie gram koło miesiąca, Mój nick w grze to: <3Rudymir Liczę na to że mimo braku rekrutacji, zastanowicie się nad przyjęciem mnie do gangu. :)
sQud Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2016 Grupa jest zamknięta. Zanim złożysz podanie - przeczytaj cały temat grupy wraz z postami w nim zawartymi. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka 2
Właściciel GET Opublikowano 9 Października 2016 Właściciel Opublikowano 9 Października 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi