Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Zapraszam od jutra na serwer. Będą trwały testy, które potrwają do końca lutego. Wszelkie propozycje i uwagi proszę pisać w tym temacie.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Prezentuje się elegancko brakuje tylko RANKINGU na serwerze mówię tutaj o opcji wpisania w czat ,, rank " i pokazuje nam sie okienko mniej wiecej takie jakie jest na arenie. Resztę trzeba sprawdzić jak będzie więcej graczy na razie testowałem jak było z 3 graczy ? Przypuszczam że będzie rzeź z tego wzgledu że jest to tryb DM każdy na każdego heh ale spoko może właśnie tego brakowało ? 

Na plus jest sprawa zabójstw i za każde zabójstwo dostaje się zwrot HP.

Normalne zabójstwo - +5hp

Zabójstwo strzałem w głowę - +10hp

Zabójstwo NOŻEM - +50hp 

Może jakaś ścieżka dźwiękowa na serwer ? To tylko propozycja kto jest ZA daje ,, + '' 

Edytowane przez OstrozNiePacze
  • Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Też wczoraj grałem na 3 osoby ale wydaje sie wszystko ok, ping stabilny, nie ścina serwera i wszystko jest ok. Dobrym pomysłem było ograniczenie AWP żeby cały serw nie biegał tylko z tym. Teraz czekamy na pełny serwer i zabawę GL HF.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Żeby był pełen serwer, cały czas musicie gromadzić po 12-15 osób. Teraz na dłużej powinny zostać, bo to DM, a on wciąga.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Awp zostawcie bez limitu na DM o to chodzi , żeby ćwiczyć sobie refleks skilla :D jak będą limity może się to odbić na grywalności.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

-Skrócić god mode o 0.5-1s

-(Nie dotyczy bezpośrednio DM) Ustawić reklamy na pozostałych serwerach fragujemy, myślę że głównym powodem pustek na serwerze jest fakt że mało ludzi grających na sieci wie o nowym DM

-Wgrać plugin uniemożliwiający zbyt długi postój w jednym miejscu.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

AD 1. Skróciłem do 0,5 sekund.

AD 2. Będzie komenda: /servery

AD 3. Tak, ale najpierw niech serwer się rozwinie.

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Polecalbym może jakieś boty na początek. Przy oczekiwaniu na graczy przynajmniej dałoby się w coś już postrzelac.

Usunięcie limitu awp bo jest to bezsens.

Usunięcie tego automatycznego uzupełnienia magazynku

Dałbym cykl map a nie tylko dd2

I dodajcie więcej broni typu shotguny (pmy niekoniecznie)

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Polecalbym może jakieś boty na początek. Przy oczekiwaniu na graczy przynajmniej dałoby się w coś już postrzelac.

Usunięcie limitu awp bo jest to bezsens.

Usunięcie tego automatycznego uzupełnienia magazynku

Dałbym cykl map a nie tylko dd2

I dodajcie więcej broni typu shotguny (pmy niekoniecznie)

Ja jestem za tą propozycją.

Fajnie  by było jakby był ten cykl map, aczkolwiek myślę,że ONLY DD2 może zostać.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam chciałem się zapytać co z graczami którzy ewidentnie siedzą tylko w jednym miejscu schowani np: za drzwiami, za ścianą (wyjście z tunelu górnego na BS B) i nie chodzi mi o to że się tam zrespił tylko cały czas łazi w te same miejsca i tam wcelowany czeka na graczy co zrespią się przewążnie plecami do niego, albo siędzi za skrzynkami z awp przez połowę mapy. Jak dla mnie DM to bieganie na żywioł owszem można przykampic ale nie że co pojawiam się w danym miejscu zabija mnie cały czas ten sam gracz.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

AD 1. Boty są zakazane i generują zbyt duże obciążenie.

AD 2. Limit AWP bezsensu? 4 wystarczy na 17 slotów - nie widzę powodu ściągania.

AD 3. Magazynek się uzupełnia tuż po tym, jak ktoś kogoś zabije.

AD 4. Only DD2 tylko na rozkręcenie, bo inaczej serwer będzie miał problem z zapełnieniem.

AD 5. To ma być dynamiczny DM. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nesty lepiej by było jakby magazynek się uzupełniał po strzelonym HS a nie po zwykłym killu.

Opublikowano

Ja uważam że uzupełnianie jest dobre w takiej formie w jak obecnie, dzięki temu gra zyskuje na dynamice i nie musimy martwić się ładowaniem broni co w 99% kończy się śmiercią z powodu bezsilności.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

AD 2. Limit AWP bezsensu? 4 wystarczy na 17 slotów - nie widzę powodu ściągania.

AD 3. Magazynek się uzupełnia tuż po tym, jak ktoś kogoś zabije.

AD 5. To ma być dynamiczny DM. 

AD 2. Prostym powodem jest chęć ćwiczenia gry z AWP. Obaj dobrze wiemy że granie AWP vs AWP (server only AWP) nie jest do końca dobrym treningiem bo jednak inne zachowanie masz na mapach FFA jak i kontakt AWP vs AK/M4

AD 3. Jak dla mnie za bardzo to ułatwia gre. Zróbcie chociaż tak żeby uzupełniało po głowie tak jak otek proponuje

AD 5. W jaki sposób na dynamike gry wpływa bieganie z shotgunem? Jeśli chodzi Ci o wyczekiwanie to równie dobrze będą gracze wyczekiwać z glockiem, kałachem czy AWP tego nie zmienisz. Jedynie pluginem karzącym za przebywanie w danej strefie dłużej niż x czasu. Więc koło się zamyka i w takiej sytuacji spokojnie można dodać inne bronie (oczywiście nie wszystkie)

• Właściciel
Opublikowano

Też o tym myślałem i dodam :)

A teraz ad vocem do Kanrina:

Oczywiście dziękuję Ci za wypowiedź i propozycje, no dobra. Zdejmę blokadę AWP, a co do shotguna, jestem nadal na nie. 

Ustawiłem także, aby tylko za HS dawało magazynek - do testów.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

I na taki kompromis mogę sobie pozwolić :) jutro będę testować :)

Opublikowano (edytowane)

Dźwięki typu HS fajne, ale po 5 minutach zaczyna denerwować to że słyszysz HS od każdego gracza a nie swoje i staje się to irytujące.

Dużo osób narzeka na to.

Edytowane przez Otek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności