Santa(Marih) Opublikowano 5 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam otóż mam taki problem jakiś czas temu kupiłem kolejne konto na steam mam je z 2-3 miechy i do tej pory nie mogę dodać znajomego , gdy chce to zrobić pojawia mi sie komunikat "Nie można zaprosić nick .Twoja lista znajomych jest pełna" czytałem też o tym żeby kupić jakąś grę za parę centów , tak też zrobiłem a problem nadal pozostaje . Jeżeli ktoś wie jak to zrobić bardzo proszę o pomoc . Pozdro Santa :)
Zasłużony Fragowicz bolek_stw Opublikowano 5 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2016 gre kup za 5 euro
Ave Guy Opublikowano 5 Lutego 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2016 W momencie gdy pisze, że twoja lista znajomych jest pełna to raczej jest pełna i musisz ewentualnie usunąć niektórych znajomych albo podlevelwać konto steam i za każdy poziom na steamie dostajesz +5 slotów znajomych.
Santa(Marih) Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2016 gre kup za 5 euro ok spróbuje W momencie gdy pisze, że twoja lista znajomych jest pełna to raczej jest pełna i musisz ewentualnie usunąć niektórych znajomych albo podlevelwać konto steam i za każdy poziom na steamie dostajesz +5 slotów znajomych. Ave problemem jest to że od początku nie mogłem nikogo dodać , mam 7 czy 8 znajomych więc wątpię w to aby była pełna lista Pozdro Santa :)
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 15 Lutego 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2016 Problem rozwiązany ?
Santa(Marih) Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2016 Ok wszystko działa , pomógł zakup gry za 5 euro , temat do zamknięcia . Pozdro Santa :)
Rekomendowane odpowiedzi