ProMrBarry Opublikowano 29 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2016 Wiecie może dlaczego nie działa mi mapa death_green!_csbr / mam steam
Właściciel GET Opublikowano 29 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 29 Stycznia 2016 A może tak podasz jakiś kod błędu? Spróbuj usunąć tę mapę.
Hehe Opublikowano 29 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2016 Poprostu odinastaluj i zainstaluj spowrotem csa to zadziala po prostu mapa ci sie nie sciagnela tez mialem ten problem mi pomoglo :)
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2016 Odrazu windowsa usuń i wywal komputer za okno. Poprostu usuń mapę która Ci się nie wczytuje, później wejdź znów na serwer jak będzie ta mapa i powinna Ci się załadować, jest jeszcze 2 opcja. A mianowicie możesz pobrać mapę ze strony banana czy jak im tam i wgrać tam gdzie masz mapy. 2
Wayne Opublikowano 30 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2016 Wejdz w lokalizacje pliku Cs wejdz w folder z mapami usuń ją i wgraj z neta może coś pomoże
Właściciel GET Opublikowano 7 Lutego 2016 Właściciel Opublikowano 7 Lutego 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi