KaZaM Opublikowano 28 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2016 Jak się przejdzie mapę dostaje się tam broń na końcu nawet jak jest free run.
Właściciel GET Opublikowano 28 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 28 Stycznia 2016 To nie jest możliwe.
KaZaM Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Nesty jakby nie było to bym tego nie napisał sprawdź :) Oczywiście chodzi o to że nie broń po naciśnieciu guzika a przejścia przez białą linie obok drzwi sorki za błędy idę do dziadka do szpitala :P Piszę to z tel Edytowane 28 Stycznia 2016 przez KaZaM
Właściciel GET Opublikowano 28 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 28 Stycznia 2016 Napisz konkretnie o co chodzi, bo nadal nie rozumiem. Można podnosić broń czy co?
KaZaM Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2016 Nie nie można podnosić ona się pojawia po przejściu przez białą linie przed drzwiami do tt. Wstawił bym screeny albo coś ale muszę zostać u dziadka w szpitalu na noc.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2016 Pisałem Ci o tym... Jak hp robiliśmy. Jest za guzikiem taka biała linia. Przejdziesz przez nią i dostajesz z dupy (z nieba) p90 i 2 flashe.
ProMrBarry Opublikowano 29 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ta mapa jest po prostu bugnięta i tyle ...
Właściciel GET Opublikowano 29 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 29 Stycznia 2016 Sprawdzę o co chodzi, tak czy siak KaZaM jak patrzę na dział DR, to mnie aż bierze. 10 tematów z propozycjami i uwagami. Albo załóż do tego 1 temat albo skorzystaj z tematów podpiętych przeze mnie. 3
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi