GRUBELOLOSKRĘĆSOBIEKOLO Opublikowano 25 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2016 Nick jakiego używasz:teraz mam GRUBELOLOSKRĘĆSOBIEKOLO popszedni nick mik RAMPAMPAMWiek:27Staż gry Counter-Strike:7LATStaż gry na serwerze:od miesiącaCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:nieCzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję:Znajomość komend oraz funkcji admina:znam bardzo dobrze miałem nie raz adminaGodziny w jakich grasz:od 23 do 6 ranoKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: WITAM POWIEM WAM SZCZERZE ZE POTRZEBA WAM ADMINÓW NA TEN SERWER W NOCY NIE MA W OGÓLE PRAKTYCZNIE ADMINA. TAK WŁASNIE SIĘ ZDECYDOWAŁEM NAPISAĆ PODANKO GDYSZ SIĘ DENERWUJE PO PROSTU JAK GRA CZIT (ZNAM SIĘ BARDZO DOBRZE ODRÓŻNIE CZITA OD DOBREGO GRACZA) DLATEGO WIEC PISZE TO PODANKO. SPODOBAŁ MI SIĘ WAS SERWER DLATEGO CHCIAŁ BYM SOBIE W NOCY POSTRZELAĆ A NIE SIĘ DENERWOWAĆ JAK KTOŚ CZITUJĘ. PROSZĘ O POZYTYWNE ROZPATRZENIE MOJEJ PROŚBY. NA PRAWDE NIE STRACICIE A ZYSKACIE OGARNIETEGO ADMINA :)Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:STEAM_0:0:50629579
Właściciel GET Opublikowano 25 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 25 Stycznia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi