KaZaM Opublikowano 24 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nick jakiego używasz: $.KaZaM.$Wiek:19Staż gry Counter-Strike: Jakieś dobre 5 i pół rokuStaż gry na serwerze: Około 6 miesięcy.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK [LINK DO TWOICH BANÓW W AMXBANS] http://bany.fragujemy.com/index.php?do=search&search=%24.KaZaM.%24Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK ale w wieku nie całych 14 lat Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Raczej na nie z powodu że wszystko zapomniałem ale z chęcią sobie przypomnęGodziny w jakich grasz: Prawię zawszę jak mam czas co zdarza się dosyć teraz często bo wyjebali mnie z roboty ostatnio :DKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Jestem często aktywny na serwerze. I chcę również uprzyjemnić grę ludziom z serwera . Z tego co wiem to jest tylko rasta jako admin myślę że bym się sprawdził na tym stanowisku iż mam chęć i ochotę przypomnieć sobie wiedzę z zakresu administratora serwera dziękuję za wszelkie odpowiedzi :)Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID] STEAM_0:0:37381733 3
Właściciel GET Opublikowano 24 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jestem na TAK. Zna się na rzeczy, pomaga na DR.
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Widziałem jak gra i jak się zachowuje na DR i myślę, że można dać mu szanse.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Na tak pod warunkiem ze ogarniesz tego cs'a na steam.
KaZaM Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ogarnełem już tą sprawę komputer jest inny i steam nie ma żadnych problemów dlatego składam podanie ;)
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 24 Stycznia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Oczywiście, że tak. Wystarczy spojrzeć na fakt zgłaszanych przez niego osobników łamiących regulamin. Na forum aktywny i podanie złożone w odpowiednim momencie. Dodatkowo nie skłamał przy wypowiedzi dotyczącej banów na sieci. Taki człowiek na DR przyda się na pewno. 1
Właściciel GET Opublikowano 24 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 24 Stycznia 2016 Przyjęty, zapoznaj się z: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-admina-w-sie%C4%87-fragujemycom/
Właściciel GET Opublikowano 24 Stycznia 2016 Właściciel Opublikowano 24 Stycznia 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 7# DEATHRUN at Fragujemy.com → [DR] Podania na admina do Serwery CS 1.6 - Fragujemy.com → [CS 1.6] 7# DEATHRUN at Fragujemy.com → [DR] Podania na admina → Podania przyjęte
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi